En Büyük Kartal Yuvası Açıldı - Son Dakika
Güncel

En Büyük Kartal Yuvası Açıldı

Beşiktaş Kulübü, Türkiye'nin en büyük Kartal Yuvası'nı Vodafone Arena'da açtı.

21.04.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü, Türkiye'nin en büyük Kartal Yuvası'nı Vodafone Arena'da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor. Mağazanın alt katında temsili bir soyunma bulunuyor. Açılışa Başkan Fikret Orman, 2'nci Başkan Ahmet Nur Çebi, Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yöneticiler Umut Güner, Hakan Özköse, Emre Kocadağ ve takım kaptanları Tolga ile Necip katıldı.

Açılış sonrası yönetici ve futbolcularla birlikte Kartal Yuvası'nı gezen Fikret Orman 41.903 adet basılan Vodafone Arena tişörtünün 1 numaralı sayısını satın aldı.

Başkan Fikret Orman ve kaptan Tolga Zengin toplu fotoğraf çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman camia olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini ve polemik yaratacak konulara girmeyeceklerini söylerken Tolga Zengin "stadımız o kadar güzel ki insan bakmaya doyamıyor " ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN: "ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİK"

"Bizim için çok önemli bir gün. Açıkçası 3 senedir statsız ve stat mağazamız olmadan oynuyoruz. Burada böylesine güzel bir mağaza olduğunu görmek çok keyif verici. Stat mağazamız bize büyük bir gelir getirecek ve camiamızın medar-ı iftiharı olacak. Beşiktaşlılar burada her istediklerini bulabilecekler.

Şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Polemik yaratacak konulara girmek istemiyorum. İki kaptanımız da burada. Takımımızın ruh hali gayet iyi, hiçbir sıkıntımız yok çok şükür. Cumartesi günü de inşallah galibiyeti alacağız"

TOLGA ZENGİN: "STADIMIZ O KADAR GÜZEL Kİ İNSAN BAKMAYA DOYAMIYOR"

"Hayırlı olsun. Önce stadımıza kavuştuk, sonra da Kartal Yuvası mağazamıza. Taraftarlarımızın desteği çok önemli. Lisanslı ürünler kullanarak takımımıza destek oluyorlar özellikle ekonominin bu kadar kötü gittiği bir dönemde bunu yapıyorlar. Stadımız o kadar güzel ki İnsan bakmaya doyamıyor" - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel En Büyük Kartal Yuvası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement