En Güzel Alanya Fotoğrafları Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

En Güzel Alanya Fotoğrafları Yarışması Sonuçlandı

Alanya Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği "En Güzel Alanya Fotoğrafları Yarışması" sonuçlandı.

21.01.2015 19:31  Güncelleme: 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) düzenlediği "En Güzel Alanya Fotoğrafları Yarışması" sonuçlandı.

Alanya'nın farklı yerlerinde çekilen, çevre ve yaşam kategorilerinde 50 karenin değerlendirildiği yarışmada 500 oy kullanıldı. Oylama sonucunda Mehmet Yılmaz'ın fotoğrafı birinci, Doğan Çetinkaya'nın fotoğrafı ikinci, Osman Seven'in fotoğrafı da üçüncü seçildi.

AGC Center'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, 200 başvurunun yapıldığını, 50 fotoğrafın da yarışmaya uygun olduğunu söyledi.

Alanya Kültür Merkezi'nde sergilen fotoğraflar için 500 kişinin oy kullandığını bildiren Dim, "Oylama neticesinde birinci, ikinci ve üçüncü fotoğraflar belli oldu. Katılımdan dolayı son derece memnunuz. Alanya halkı ilk defa sanatsal bir etkinlikte oy kullandı" dedi.

Dim, yarışmada ilk üçe giren fotoğrafların sahiplerine para ve özel ödüllerin AGC Medya Başarı Ödülleri töreninde verileceğini kaydetti.

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven de AGC Başkanı Dim ve yönetim kuruluna düzenledikleri yarışma için teşekkür etti.

Yarışmada kartpostal niteliğinde fotoğrafların olduğunu belirten Tanrıseven, "Yarışmaya katılan herkesi tebrik ederim. Bu fotoğrafların pek çoğunu Alanya'nın tanıtımında kullanacağız" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel En Güzel Alanya Fotoğrafları Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement