'En Güzel Camimiz' Temalı Cami Yarışması - Son Dakika
Güncel

'En Güzel Camimiz' Temalı Cami Yarışması

\'En Güzel Camimiz\' Temalı Cami Yarışması

Şanlıurfa İl Müftülüğü merkez, ilçe ve köylerdeki camiler arasında üç kategoride yarışma düzenleyecek.

21.09.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa İl Müftülüğü merkez ve kırsalda en güzel camiyi belirlemek için yarışma düzenleyecek. Teması 'En Güzel Camimiz' olan yarışmada Urfa'nın tarihi camiler arasında en güzel olanı, yeni yapılan büyük camilerde en güzel olanı, mahalle camilerinde en güzel olanı belirlenecek.

Yarışmaya katılacak olan din görevlileri camilerinin tarihi ve fiziki özelliklerini, Kur'an kursu, kütüphane gibi müştemilatı ve çevre düzenlemesi ile ilgili bilgi ve fotoğrafları bağlı bulundukları müftülüklere 6 Ekim 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekiyor. Sonuçlar 13 Ekim 2014 Pazartesi günü ilan edilecek, dereceye giren camilerin fotoğrafları ve özellikleri 7Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda düzenlenecek sergi ile vatandaşlarla paylaşılacak.
Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

'CAMİLERİMİZ VE GENÇLİĞİMİZ'

Şanlıurfa İl Müftülüğü 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' nedeniyle 'Camilerimiz ve Gençliğimiz' temalı bir fotoğraf yarışması da düzenleyecek. Şanlıurfa'da özel mimarisiyle insanı cezbeden camilerde yaşayan insan unsurunu da işleyerek manevi hayata fotoğraflarla yeni bir bakış katmayı hedefleyen müftülük, yarışmada dereceye girenleri de ödüllendirecek.

ÖDÜLLER

Seçilen fotoğraflardan ilk 3'e girenlere ödül verilecek. Şanlıurfa İl Müftülüğü, ödül alan veya sergi için seçilen fotoğrafları internet sitesi, kitap, dergi, broşür ve her türlü tanıtım materyalini de kullanabilecek. Şanlıurfa İl Müftülüğü, kullandığı fotoğraflar için ayrıca bir telif ücreti ödemeyecek. Kullanılan fotoğraflarda fotoğrafı çekenin ismine yer verilecek. Birinciye bin TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye ise 500 TL ödül verilecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 'En Güzel Camimiz' Temalı Cami Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement