Denizli'de En Hızlı Çekirdek Yiyene, Yarım Altın - Son Dakika
Güncel

Denizli'de En Hızlı Çekirdek Yiyene, Yarım Altın

Denizli\'de En Hızlı Çekirdek Yiyene, Yarım Altın

Çivril Belediye Başkanı Güven, hafta sonu düzenlenecek festivalde, en hızlı çekirdek yiyene yarım altın hediye edileceğini açıkladı.

10.09.2014 12:14  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Çivril ilçesinde hafta sonu düzenlenecek festivalde, en hızlı çekirdek yiyene yarım altın hediye edilecek.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, hafta sonu düzenlenecek olan "Çivril Uluslararası 20. Elma-Tarım ve Kültür Festivali"ne ilişkin Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Festivalin üç gün süreceğini belirten Başkan Güven, "Çivril ilçemiz yıllardan bu yana elmasıyla ünlü bir yer. Üreticilerimiz yıllardır en iyi elmayı yetiştirmek için uğraş veriyor. Yılda bir kez de olsa onların ürettiklerini sergileme ve eğlenmeleriyle ilgili bir etkinlik düzenlemek de bizim boynumuzun borcudur. Bu sene festivalimizde Grup 84 ve Mustafa Ceceli sahne alacak" dedi.

YARIŞMALAR FESTİVALE RENK KATACAK

Festivali renkli kılmak için ilginç yarışmalar düzenleyeceklerini kaydeden Güven, "Bu sene yapacağımız yarışmaların büyük ses getireceğine inanıyoruz. En yavaş bisiklet sürme yarışması düzenleyeceğiz. Çivril sokaklarında en yavaş şekilde bisiklet süren yarışmacımız bizden ödülü alacak. Ayrıca daha da ilginç bir yarışmamız da var. En kısa sürede çekirdek yeme yarışması düzenleyeceğiz. Yani önlerine koyduğumuz çekirdekleri en hızlı şekilde yiyen yarışmacı bizden yarım altın alacak. Yarışmacı sınırlamamız yok. İsteyen katılabilir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de En Hızlı Çekirdek Yiyene, Yarım Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement