En Hızlı Hat Trick Yapan Karakuş Altınordu'da - Son Dakika
Yerel

En Hızlı Hat Trick Yapan Karakuş Altınordu'da

Altınordu'nun kadrosuna kattığı Doğan Karakuş, "Gençliğim, enerjim ve gollerimle bu organizasyona destek vereceğime inanıyorum." dedi.

29.05.2013 12:12  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig'in yeni ekibi Altınordu'nun Kocaelispor'dan kadrosuna kattığı Doğan Karakuş, "Gençliğim, enerjim ve gollerimle bu organizasyona destek vereceğime inanıyorum" dedi.

Altınordu Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, yeni oyuncuları 20 yaşındaki Doğan Karakuş'un Kocaelispor formasıyla 2011-2012 sezonunda Tepecik Belediyespor maçında 3 dakika içinde attığı 3 golle, " Türkiye'nin en hızlı hat trick yapan oyuncusu" olduğu belirtildi.

Tepecik Belediyespor müsabakasında 46, 48 ve 49. dakikalarında gol sevinci yaşayan genç oyuncunun, eski milli futbolcu Arif Erdem'in Milli Takım formasıyla 4 Eylül 1999'da Kuzey İrlanda'ya 4 dakika içinde attığı 3 golden daha hızlı bir şekilde fileleri havalandırdığa dikkat çekildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Doğan Karakuş, gollerine Altınordu forması altında devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"İkinci Lig'in tartışmasız en iyi golcüsü Coşkun Yılmaz ve geçen sezon Altınordu'nun en çok gol atan ismi Ozan Sol ile birlikte forma giyeceğim. Altınordu'nun ilk senesinde başarılı olan, birbirini iyi tanıyan ve şampiyonluk tecrübesine sahip bir kadro yapısı var. Gençliğim, enerjim ve gollerimle bu organizasyona destek vereceğime inanıyorum. Kariyer planlamam açısından en doğru tercihi yaptığıma inanıyorum." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel En Hızlı Hat Trick Yapan Karakuş Altınordu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement