En İyi Modeller Seçildi - Son Dakika
Güncel

En İyi Modeller Seçildi

En İyi Modeller Seçildi

İzmir'de yapılan Miss & Mr Model of Turkey 2015 Yarışması'nın birincileri Büşra Canbaz ile Fırat Eti oldu.

04.09.2015 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de yapılan Miss & Mr Model of Turkey 2015 Yarışması'nın birincileri Büşra Canbaz ile Fırat Eti oldu.

Bugüne kadar Ece Begüm Yücetan, Irmak Atuk, Fulya Keskin, Gökhan Keser, Sinem Sülün, Hilal Altınbilek, Buse Varol, Fatoş Seğmen ve Gizem Koçak gibi isimleri podyuma kazandıran Miss & Mr Model of Turkey yarışması Kaya İzmir Thermal Otel'de yapıldı. Akif Örük Rönesans Ajans işbirliği ile yapılan yarışmada adaylar, Barış Çunguroğlu'nun hazırladığı dans koreografileri eşliğinde mayoları ve ardından Dilek Süslüer'in tasarladığı kıyafetlerle podyumda yer aldı. Haldun Altılar, Duygu Şenyürek, Özkan Yavuzalp, Özge Zeki, Erdal Güvenç, Ebru Akel, Dilek Süslüer, Hilmi Noyan, Demet Kebapçılar, Akif Örük, Öner Evez, Ece Begüm Yücetan, Gürbey İleri, Simge Tertemiz, Sevgi Şahin, Tülin Erdem, Barış Çunguroğlu'dan oluşan jurinin değerlendirmesi sonucunda kızlarda birinci Büşra Canbaz, erkeklerde Fırat Eti oldu. Kızlarda Lara Alan ikinci İlknur Mutabıkoğlu üçüncü, erkeklerde Berkem Beytekin ikinci Mert Akdeniz üçüncü oldu.

Ayrıca En İyi mayo Taşıyan Kategorisinde Fulya Sena Sarıgül ve Samet Görgöz, Gelecek Vaadeden Kategorisinde Firuzan Eda Eskiyurt ve Mustafa Doğa Çetin, En İyi Fotomodel Kategorisinde Meltem Kaya ve Deniz Kılıç ödül aldı.

Özgün, Tuğba Yurt ve Levent Dörter'in şarkılarıyla renklendirdiği yarışmanın sunuculuğunu Palet Zengin ve Didem Gürüzümcü üstlendi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel En İyi Modeller Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement