En İyi Poster DÜ'den - Son Dakika
Eğitim

En İyi Poster DÜ'den

En İyi Poster DÜ\'den

Dicle Üniversitesi'nden Doç. Dr. H. Murat Bilgin ve çalışma arkadaşları, Avrupa Fizyoloji Kongresinde en iyi poster ödülüne layık görüldü.

02.09.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. H. Murat Bilgin ve çalışma arkadaşları, 'Lokal Mikrotitreşim ve Pulslu Elektromanyetik Alan Uygulamasının Kemik Kırığı Üzerine Etkilerinin Karşılaştırılması' adlı çalışmalarıyla Avrupa Fizyoloji Kongresinde en iyi poster ödülüne layık görüldü.

Litvanya'da 26-29 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılan Avrupa Fizyolojik Bilimler toplantısında sunulan 55 poster arasından 'En iyi poster' ödülünü kazanan Doç. Dr. H. Murat Bilgin, başarı sertifikasını Avrupa Fizyolojik Bilimler Derneği Başkanı Prof. Dr. David Eisner'in elinden aldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim En İyi Poster DÜ'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor
    11:09 Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor

    ChatGPT gibi sohbet botlarının hayatımıza girmesiyle öğrencilerin ödevlerini yapay zekaya yaptırma alışkanlığı da artıyor. Turnitin'in raporuna göre, öğrencilerin projelerinin büyük bir kısmı yapay zeka tarafından oluşturuluyor. Yapay zekalı metinlerin tespit edildiği ödevlerin sayısı her geçen ay artıyor ve öğrencilerin yapay zeka kullanma alışkanlığı değişiyor.

  • Kazancı Holding ve Aksa Grup Şirketleri, İlköğretim Öğrencilerine Enerji Eğitimi Veriyor
    10:37 Kazancı Holding ve Aksa Grup Şirketleri, İlköğretim Öğrencilerine Enerji Eğitimi Veriyor

    Kazancı Holding ve Aksa Grup Şirketleri çalışanları tarafından yürütülen 'Enerjimiz Yarınlara' projesi, 5. yılında ilköğretim öğrencilerine enerji hakkında bilgi veriyor. Proje kapsamında gönüllü ekipler tarafından enerji eğitimi verilirken, çocuklara Aksa'nın faaliyet alanları ve enerji hakkında kapsamlı bilgiler aktarılıyor. Eğitimlerde enerji kaynakları, tasarruf yöntemleri, enerji verimliliği gibi konular işlenirken, öğrencilere eğitici ve eğlendirici matematik oyunları sunuluyor. Proje, Türkiye'nin dört bir yanındaki ilköğretim okullarında devam edecek.

  • 10:00 "Bolu'yu Karabük yaptırmayacağız" diyen Tanju Özcan, Afrikalı öğrenciler için harekete geçti

    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek, "Karabük Üniversitesi sayesinde, oradaki eski rektörün sayesinde ve sonrasında onun akıl hocası ve şu anda Bolu'da görev yapan İbrahim Kürtül sayesinde bütün dünyaya rezil olduk. Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız" dedi.

  • Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor
    09:59 Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor

    Edirne'de, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, okul servislerinin güvenliği ve trafik kurallarına uyumu sağlanmaya çalışılıyor. Ekipler, sürücüleri uyarırken öğrencilere de trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor
    09:52 Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor

    Erzurum'un Uzundere ilçesinde ESMEK ve TÜYEG tarafından düzenlenen maket kursuna gençler büyük ilgi gösteriyor. Kurs, doğal ve atık malzemeler kullanılarak yapılan maketlerin üretimini öğretiyor. Kursiyerler, kısa sürede öğrendikleri tekniklerle kendi maketlerini yapmaya başladı. Doğal güzellikleri yansıtan detaylarıyla dikkat çeken maketler, bölgede sanatın ve el becerilerinin gelişimine katkı sağlıyor.

  • Sofra Sanatları Yarışması Eskişehir'de Gerçekleştirildi
    09:18 Sofra Sanatları Yarışması Eskişehir'de Gerçekleştirildi

    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Sofra Sanatları Yarışması, Eskişehir'de gerçekleştirildi. Yiyecek içecek alanında mesleki eğitim gören 452 lisenin katıldığı yarışmada öğrenciler, Türk mutfağının geleneksel ve yöresel tatlarını sergiledi. Yarışmanın birincisi Eskişehir Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Dereceye giren öğrencilere kupa ve madalya takdim edildi.

  • Edirne'deki Okullarda Polis Denetimi
    09:05 Edirne'deki Okullarda Polis Denetimi

    Edirne merkez ve ilçelerindeki okulların çevresinde polis ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde öğrencilerin okullara kontrollü girişleri sağlandı ve şüpheli görülen kişiler GBT kontrolünden geçirildi. Ayrıca, okul çevresindeki iş yerleri, parklar ve metruk binalar da kontrol edildi. Denetimlerin eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceği belirtildi.


Advertisement