Arda ve Sneijder En İyiler Arasında - Son Dakika
Spor

Arda ve Sneijder En İyiler Arasında

Arda ve Sneijder En İyiler Arasında

Atletico Madrid'de şampiyonluk yaşayan milli yıldızımız Arda Turan ile Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Avrupa'nın en iyi 28 oyuncusu arasında yer aldı.

19.07.2014 04:39  Güncelleme: 08:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA, Avrupa’da oyuncusunu belirlemek için oylama yapmıştı. 53 ülkeden birer gazetecinin kullandığı oylarla liste belirlendi.

EN İYİLER ARASINDA ARDA VE SNEIJDER

Türkiye adına, FANATİK Gazetesi Haber Müdürü Mehmet Demircan oy kullandı. Galatasaray’ın Hollandalı süperstarı Wesley Sneijder ve Atletico Madrid ile lig şampiyonluğu yaşayan Arda Turan, gazetecilerin oylarıyla en iyi 28 futbolcu arasına girmeyi başardılar.

SON 10'A KALAMADILAR

Ancak yeniden oylamaya katılacak olan son 10 isim arasında yer alamadılar. Buna rağmen Sneijder ve Arda’nın bu kadar yüksek camiada sevinçle karşılandı. 14 Ağustos’ta yapılacak oylamayla 10 kişilik listeden 3 oyuncu, finale kalacak. Avrupa’nın en iyisi, 28 Ağustos’ta Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kura çekiminin yapıldığı sırada, canlı oylamayla belirlenecek.

İŞTE EN İYİ 10 İSİM

Diego Costa (A.Madrid-Chelsea), Angel Di Maria (Real Madrid), James Rodriguez (Monaco), Philipp Lahm (Bayern Münih), Lionel Messi (Barcelona), Thomas Müller (Bayern Münih), Manuel Neuer (Bayern Münih), Arjen Robben (Bayern Münih), Cristiano Ronaldo (R. Madrid), Luis Suarez (Liverpool-Barcelona).

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Arda ve Sneijder En İyiler Arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement