En Özgün Kent Parkına Avantajlı Fiyatlar İçin 9 Nisan Son Gün - Son Dakika
Güncel

En Özgün Kent Parkına Avantajlı Fiyatlar İçin 9 Nisan Son Gün

En Özgün Kent Parkına Avantajlı Fiyatlar İçin 9 Nisan Son Gün

Ataşehir Atapark'ın yanı başında inşa edilen Trendist Ataşehir projesindeki konutlar, 9 Nisan'a kadar avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

26.03.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un en özgün parkı olmaya hazırlanan Ataşehir Atapark'ın yanı başında inşa edilen Trendist Ataşehir projesindeki konutlar, 9 Nisan'a kadar avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifleriyle son yıllarda İstanbul'da hayata geçirilen en gözde projelerinden biri olarak hızla yükseliyor. Yapımına Ekim 2013 de başlanan Trendist Ataşehir projesininin kaba inşaatının % 30'u tamamlandı. 13 adet 8 katlı, 3 adet ise 33 katlı, olmak üzere 16 blokta toplam 820 adet daireden oluşan projenin % 45'i ise satıldı. Mimari özellikleri ile ön plana çıkan Trendist Ataşehir'de 3+1 ve 4+1 daireler büyük ilgi çekiyor. Özellikle ailelerin oturum amacıyla tercih ettiği projede; 3+1 tipi dairelerin %46'sının, 4+1 dairelerin ise %44'ünün satışı tamamlanmış durumda.

Trendist Ataşehir İstanbul'un En Büyük Şehir Parklarından Atapark'ın Yanında Yükseliyor

Trendist Ataşehir projesi İstanbul'un en özgün konseptli kent parkı olarak tasarlanan Atapark'a da komşu olmaya hazırlanıyor. Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Atapark, İstanbul'un en büyük kent parklarından biri olarak tasarlandı. 110 dönüm arazi içine tasarlanan Atapark projesinde botanik bahçeleri, şelaleler, göletler, kelebek adası, seyir terasları, akvaryum, etkinlik ve dinlenme alanları yer alacak. Yalnızca Ataşehirlilerin değil tüm İstanbul'un cazibe merkezi olarak konumlandırılan parkta İstanbullular, şehrin merkezinde kuş sesleri eşliğinde yeşilin ve huzurun tadını doyasıya çıkaracak. Ataşehir Belediyesi tarafından tasarlanan Atapark projesinin yapımına da 2014 yılında başlanması planlanıyor.

Trendist Araşehir'de 9 Nisan'a kadar fiyat avantajı

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu Trendist Ataşehir'de 9 Nisan'a kadar geçerli olan daire fiyatları 262 bin TL ile 982 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa sunulan proje için Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Odeabank, Fibabank ve ING Bank 12 aydan 120 aya kadar farklı vade seçenekleri sunuyor. 3+1 ve 4+1 dairelerin peşin ödemesi durumunda ise % 2 oranında indirim avantajından yararlanılabiliyor.

275 bin m² inşaat alanına sahip projede, hem Trendist Ataşehir sakinlerinin hem de tüm Ataşehirlilerin yararlanabileceği 43 adet farklı büyüklükte cadde mağaza ve sosyal alanlar da yer alacak. Trendist Ataşehir'in 2015 yılı sonunda tamamlanması ve yaşamın başlaması hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Özgün Kent Parkına Avantajlı Fiyatlar İçin 9 Nisan Son Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement