En Pahalı Akıllı Saat - Son Dakika
Teknoloji

En Pahalı Akıllı Saat

En Pahalı Akıllı Saat

Apple Watch'un en lüks modelinde neler var?

17.12.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Apple Watch'un lüks modelleri çıkacak. Mesela altın Apple Watch'un 4000-5000 dolar arasında olması bekleniyor. Söylenenler bu şekilde. Ancak bu modelden de daha pahalısı var. 15 karatlık elmasa sahip ultra lüks Apple Watch'un fiyatı 30.150 dolar. Kabaca çevirirsek 73.000 TL.



Bu modelin arkasında ise Mervis Diamond var. 18 karat kırmızı altın da çerçevede kullanılıyor. Mervis adı yabancı değil. 2010'da iPad'in 20.000 dolarlık özel lüks sürümünü yapmışlardı. Elmaslarla bezeli Apple Watch için ön siparişler başladı. Teslimatların haziranda başlaması bekleniyor. Tabii ki bu durum Apple'ın akıllı saatini ne zaman çıkaracağına bağlı olarak değişebilir.


Telefonların, tabletlerin veya başka cihazların ultra lüks varyantları olmuştu, Apple Watch'un da bunlara dahil olması sürpriz değil. Diğer yandan Cupertino'lu şirket saati için moda kartını oynamaya hazırlanıyor. Kısacası Apple, diğer üreticilerin ve akıllı saatlerin klasik stratejisi dışında farklı bir yoldan pazara girecek. Apple Watch hakkındaki düşünceleriniz nedir? Almayı düşünüyor musunuz?




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji En Pahalı Akıllı Saat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement