En Popüler Oyun Sitesi Sunoyun.com - Son Dakika
Advertorial Sondakika

En Popüler Oyun Sitesi Sunoyun.com

En Popüler Oyun Sitesi Sunoyun.com

Oyun dünyasının küçük fertleri olan flash oyunları hepimiz biliriz, bu oyunlar özellikle çocuk oyuculara hitap etse de kimi zaman biz yetişkinlerde bu oyunlarda kaçamaklar yaparız.

11.02.2013 15:11  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Oyun dünyasının küçük fertleri olan flash oyunları hepimiz biliriz, bu oyunlar özellikle çocuk oyuculara hitap etse de kimi zaman biz yetişkinlerde bu oyunlarda kaçamaklar yaparız. Zamanımızın büyük bir bölümünü harcadığımız profesyonel oyunların yanında bu oyunlar çok basit kalıyor fakat oyuncu kitlesi küçümsenmeyecek kadar çok sayıda. Günümüzde ülkemizdeki flash oyunsitelerinin sayısı 30.000'i aşarken bu sitelerde ortalama 3000 oyunun olduğunu düşünürsek çok büyük bir oyun ağı gözümüzün önüne geliyor. Onlarca kategoride sıralanmış oyunları oynamak için çok yüksek sistem gereksinimlerine veya bir oyun bilgisayarına ihtiyacınız yok. Yapmanız gereken tek şey, tarayıcınızın adres çubuğuna oynamak istediğiniz oyunun ismini yazmak. Sonrası yeterince basit bir şekilde geliyor. Fareniz veya klavyeniz ile oynayabildiğiniz binlerce flash oyunda hoş vakit geçiriyorsunuz...Bu tarz oyunlara çoğu oyuncu önyargılı bir şekilde bakar, beğenmez veyahut oynamaya tenezzül bile etmez. Türkiye'de ki oyuncu kitlesinin kalan tarafı canı her sıkıldığında açıp bir flash oyun oynamaktadır. Özellikle çocuk oyuncuların ilgi odağı haline gelen bu sektör sandığımızdan daha hızlı gelişmekte... Rengarenk topları patlatıp eğlenebilir, korku ve aksiyon dolu bir nişancılık oyunu açıp gerilebilirsiniz. Flash oyunların içinde aklınıza gelmeyecek kadar çok oyun kategorisi bulunmakta, bu kategorilerden birisi mutlaka size hitap edecektir. Örneğin yarış oyunları benim favorim olmakla birlikte tutkunu olduğum oyun kategorilerinden sadece biri. Aracınızı istediğiniz şekilde modifiye edip istediğiniz yerde yarışlara girip, efsaneleşmiş needforspeed oyununu aratmayan grafiklerle oyun zevkini tadabilirsiniz... Bütün bu güzel özelliklerle oyun oynamak için bilgisayarınızda unity web player uygulamasının yüklü olması tek şartı. Eğer uygulamanız da yüklü ise sizin 3D oyunlardan uzak kalmanızı gerektiren hiç bir sebep yok. Zevkler ve renkler tartışılmaz atasözünden yola çıkarak birçok oyuncunun benimle aynı fikirde olmadığını biliyorum. Çoğu oyuncunun favorisi de savaş oyunları. Bu oyunlarda da tek yapmanız gereken oyunun tarayıcınıza yüklenmesi. Hepsi için söylenmese de savaş oyunlarının büyüsü, sesleri ve çizimleri sizi adeta mest edecek.

En Popüler Oyun Sitesi Sunoyun.com

Aralarında çok özel görevlerin bulunduğu oyunlar, şehir kurma, şehre saldırma vs onlarca kategorinin olduğu oyunlar sizin bir tık uzağınızda. İlgi gören kategorileri sıralamışken futbol oyunları kategorisini de unutmamak lazım. Spor oyunlarının bu denli ilgi gördüğü dönemde futbol oyunları rekor kırma derecesinde. Futbolun en az biz yetişkinler tarafından sevildiği kadar çocuklar tarafından da sevildiğini biliyoruz. Çoğu aile daha 14-17 yaş aralığındaki çocuklarını futbol okullarına gönderiyor. Futbolun bu denli sevildiği bir ülkede spor oyunlarının da bu denli ilgi görmesi işten bile değil. Şut çekme oyunlarından, 3 boyutlu maç oyunlarında kadar birçok oyunu bünyesinde barındıran futbol oyunları kategorisi dikkate değer bir kategori. Son ve en önemli kategorilerden birisi de zeka oyunları kategorisi. Çocukların ve biz yetişkinlerin severek oynadığı tüm zeka oyunlarının toplandığı bu kategorideki oyunlar oynayanların pratik zekasını geliştirmede yardımcı olmuyor değil... Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere esen kalın...

Son Dakika Advertorial Sondakika En Popüler Oyun Sitesi Sunoyun.com - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement