En Uzun Basketçi Bağcılar İçin Ter Dökecek - Son Dakika
Yerel

En Uzun Basketçi Bağcılar İçin Ter Dökecek

En Uzun Basketçi Bağcılar İçin Ter Dökecek

Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, transfer ettiği 2 metre 16 santim boyundaki Ömer Gürkan ve Ali Ulu ile sözleşme imzaladı.

29.09.2014 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, transfer ettiği 2 metre 16 santim boyundaki Ömer Gürkan ve Ali Ulu ile sözleşme imzaladı. En uzun boylu basketçi olarak da tanınan Ömer Gürkan ve Ali Ulu, kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacakları sözünü verdiler.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçirerek namağlup olarak 1. Lig'e yükselen Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 2 metre 16 santim boyundaki Ömer Gürkan ile Beşiktaş'tan Ali Alu'yu transfer eden Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın hedefi Süper Lig'e yükselmek. 2014-2015 sezonunda güçlü rakiplerle mücadele edecek olan Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı iç transferini tamamladı. Yeni transferler Ömer Gürkan ile Ali Alu Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda düzenlenen tanışma yemeğindeki programa katıldı. Takım arkadaşlarıyla tanışan Gürkan ve Ulu, kendilerine duyulan güvene layık olmaya çalışacaklarını ifade ettiler. Her iki sporcu da Bağcılar ilçesinde spora ve sporculara verilen desteği yakından bildiklerini bu yüzden transfer olduklarını kaydettiler.

"ONLARA GÜVENİYORUZ"

Geçtiğimiz sezon namağlup 1.Lig'e yükselen Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na güvendiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Gençlerimizin spora ilgisini arttırmak için önemli projeleri hizmete sunuyoruz. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız da emeklerimizin karşılığını veriyor. İki kabiliyetli sporcumuzu kadromuza dahil ettik. Şimdiki hedefimiz de Süper Lig'e yükselmek. Bu sezonda da onlardan büyük başarılar bekliyoruz" diye konuştu.

GÜNDE 4 İDMAN YAPIYORLAR

Antrenör İsmail Öztürk, oyuncularına kasım ayında başlayacak olan maçlara hazırlık için her gün dört idman yaptırıyor. Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk maçını Ankara Büyükşehir Belediyesi ile yapacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En Uzun Basketçi Bağcılar İçin Ter Dökecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement