En Zor ve Kolay Yakalanan Pokemon'lar - Son Dakika
Güncel

En Zor ve Kolay Yakalanan Pokemon'lar

En Zor ve Kolay Yakalanan Pokemon\'lar

Pokemon Go'daki pokemon'ları yakalamakta zorlanıyorsanız, sorunun sizde olduğunu düşünmenize gerek yok. Gerçek şu ki, oyundaki her bir pokemon'un yakalanabilme zorluğu açısından önceden belirlenmiş bir zorluk seviyesi var.Tech Insider tarafından yayınlanan bir video da işte tam da Pokemon Go'daki bu zorluk düzeylerine dair detaylı bilgiler sunuyor.

12.08.2016 07:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pokemon Go'daki pokemon'ları yakalamakta zorlanıyorsanız, sorunun sizde olduğunu düşünmenize gerek yok. Gerçek şu ki, oyundaki her bir pokemon'un yakalanabilme zorluğu açısından önceden belirlenmiş bir zorluk seviyesi var.

Tech Insider tarafından yayınlanan bir video da işte tam da Pokemon Go'daki bu zorluk düzeylerine dair detaylı bilgiler sunuyor. Buna göre oyun için oluşturulan yazılımdaki kodlar pokemon'ların yakalanma zorluklarının birbirlerinden farklı düzeylerde olmasını sağlıyor. Örneğin en yüksek temel yakalanma oranına sahip bir pokemon standart bir PokeBall tarafından rahatlıkla yakalanabiliyor.

Buna göre Magikarp'lar yüzde 56'lık bir temel yakalanma oranıyla en kolay yakalanabilen pokemon'lar. Bunu yüzde 48'le Odish izliyor. Caterpie, Weedle, Pidgey ve Rattata ise yüzde 40'lık bir orana sahip. Diğer yandan Venusaur, Blastoise, Charizard ve Dragonite ise halihazırda yüzde 4'lük temel yakalanma oranıyla en zor yakalanan pokemon'lar.

Mew, Mewtwo, Zapdos, Articuno ve Moltres gibi yüzde 0'lık bir yakalama oranına sahip efsanevi pokemon'ları yakalamak ise olağanüstü bir çaba gerektiriyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel En Zor ve Kolay Yakalanan Pokemon'lar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement