Ender Vardar Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Olarak Görev Yapacak - Son Dakika
Yerel

Ender Vardar Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Olarak Görev Yapacak

Ender Vardar Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Olarak Görev Yapacak

Aydınlı olan ve Ankara’da uzun yıllardır bürokrat olarak görev yapan aynı zamanda Aydınlılar Eğitim, Kültür ve Ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı olan Ender Vardar, bundan sonra Nazilli Beleidye Başkan Yardımcısı olarak çalışacağını açıkladı.

28.01.2016 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınlı olan ve Ankara'da uzun yıllardır bürokrat olarak görev yapan aynı zamanda Aydınlılar Eğitim, Kültür ve ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı olan Ender Vardar, bundan sonra Nazilli Beleidye Başkan Yardımcısı olarak çalışacağını açıkladı.

Ankara'daki görevinden ayrıldığını ve Bakanlıktan ilişiğini kestiğini belriterek sosyal paylaşım sitesi hesabından mesai arkadaşlarına veda eden Ender Vardar, "Sevgili arkadaşlarım, vedalar hep buruktur adamın içini acıtır, ama yapılacak bir şey de yoksa katlanmak gerekir. Bakan Danışmanı olarak geldiğim Ankara'da Allah nasip etti yaklaşık 13 yılda çok önemli 2 dairede başkanlık yaptım. Bu süre içerisinde çok güzel işler yaptık, beraber çalıştığım tüm Bakanlık çalışanlarına ve sevgili arkadaşlarıma teşekkür ederim. Haklarına helal etsinler. Şimdi ise Devlette edindiğimiz bu tecrübeyi Memleketimde yani Nazillimizde hemşehrilerimle paylaşmanın büyük hazzını duyacağım. Pazartesinden itibaren Nazilli Belediye Başkan yardımcısı olarak yeni görevimize başlayacağız. Bugün itibariyle Bakanlıktan ilişiğimizi kestik, artık yeni denizlere yelken açtık. Tüm arkadaşlarıma ve hemşehrilerime sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ender Vardar Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Olarak Görev Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement