"Endişeli Misin" Sorusuna İnler'den Cevap: Senin de Ellerin Titriyor - Son Dakika
Spor

"Endişeli Misin" Sorusuna İnler'den Cevap: Senin de Ellerin Titriyor

Beşiktaşlı Gökhan İnler, Napoli maçı öncesi basın toplantısında bir muhabirin sorduğu, "Seni biraz korkmuş görüyorum, endişeli misin?" sorusuna, "Senin de ellerin titriyor." cevabını verdi.

18.10.2016 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Napoli ile oynayacağı maç öncesi Gökhan İnler ve Şenol Güneş, basın toplantısı düzenledi. Toplantıda tecrübeli futbolcu ile İtalyan gazetecinin arasında geçen diyalog gülüşmelere neden oldu.

İtalyan gazeteci, "Seni biraz korkmuş görüyorum, endişeli misin?" diye sordu ancak Gökhan'dan beklemediği bir yanıt aldı.

"ELLERİN TİTRİYOR"

Gökhan İnler de, "Senin de ellerin titriyor. Bu sorudan sonra yarınki maça daha çok konsantre olacağım. Buradan olmaktan dolayı mutluyum. Napoli karşısında en iyi futbolumu sergileyeceğim" dedi.

"GÜZEL İŞLER YAPACAĞIM"

Gökhan, "Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Tekrardan Napoli'ye döndüğüm için mutluyum. Napoli grubun favorisi, iyi bir futbol oynuyorlar. Biz Beşiktaş olarak oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Yarınki maçta Napoli için büyük bir baskı olacaktır. Son 2 maçlarını kaybettiler çünkü. Bu atmosferde maça iyi başlamamız lazım. Yoksa Napoli kendi oyunuyla baskılı bir futbol oynayabilir. Bizim ilk dakikadan itibaren baskılı olmamız gerekiyor. Napoli'de heyecan hissettiğim ilk an Şampiyonlar Ligi'ne çıktığım ilk maçta taraftarların çılgınca desteğiydi. Napoli'de güzel işler yaptığıma inanıyorum. Buraya galip gelmeye geldik. Elimizden geleni yapmamız gerekiyor."

"Endişeli Misin" Sorusuna İnler\'den Cevap: Senin de Ellerin Titriyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 'Endişeli Misin' Sorusuna İnler'den Cevap: Senin de Ellerin Titriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement