Endonezya'da 6,6 Büyüklüğünde Deprem - Son Dakika
Güncel

Endonezya'da 6,6 Büyüklüğünde Deprem

Endonezya'da 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

18.03.2015 04:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Endonezya'da 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, depremin merkez üssünün Maluku eyaletinin 136 kilometre kuzeybatısındaki Ternate denizi olduğunu tespit etti. Depremin 41 kilometre derinlikte oluştuğu kaydedildi.

Endonezya Meteoroloji Klimatoloji ve Jeofizik Ajansı yetkilisi Jerisman Purba, yaptığı açıklamada, bölgede birçok artçı sarsıntının kaydedildiğini belirterek, "Şiddetli sarsıntılara rağmen herhangi bir hasar tespit edilmedi. Meydana gelen deprem tsunamiyi tetikleyecek bir potansiyel taşımıyor" ifadesini kullandı.

Endonezya'da, 26 Aralık 2004'te meydana gelen 9,1 büyüklüğündeki deprem ve ardından oluşan tsunamide 230 bin kişi yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Endonezya'da 6,6 Büyüklüğünde Deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 10.KAT TECELLİ'NİN OĞLU MUKARREBUN MELEK: SUAT, SANA BİR SORUMUZ VAR. . . PKK LİSTEDEN NASIL ÇIKAR. . . LÜTFEN BİZE BİLDİKLEİNİ SÖYLE. . . ŞİMDİ ŞÖYLE, PKK'YI BİLMEM. . . ANCAK TALABANİ-BARZANİ'Yİ GÖRÜYORUM NEDENSE. . . BUNLARIN TERÖRLE-LİSTEYLE BİR ALAKASI VAR MI. . . VARSA BANA SÖYLERMİSİNİZ. . . BUNLAR 3. DERECEDEN LİSİTEYE DAHİL. . . CEVABI BU. . . ŞİMDİ BUNLARI DEĞİL. . . PKK'YI SÖYLE, LİSTEDEN NASIL ÇIKAR. . . BEN DERİM Kİ İNCE GÖRELİM. . . PKK ÇIKACAĞINA TALABANİ-BARZANİ LİSTEDEN ÇIKSIN. . . YOKSA İNFAL OLUR. . . PEKİ LİSTEDEN NASIL ÇIKAR. . . BULGARİSTAN'DA VE EDİRNE DE YAĞMUR YAĞAR. . . BULGARİSTAN KAPAKLARI AÇAR. . . PAKİSTAN'DA TERÖR EYLEMİ OLUR VE BUNLAR LİSTEDEN ÇIKAR. . . HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER SUAT. . . ESTAĞFİRULLAH. . . GÖRÜŞÜRÜZ. . . GÖRÜŞÜRÜZ. . ??? 1 0 Yanıtla
  • Asil Kürt: Kürtleri koruyan Allahim onlarida korusun 0 0 Yanıtla

Advertisement