Enduroda Şampiyon Yine İngiliz Jarvis - Son Dakika
Güncel

Enduroda Şampiyon Yine İngiliz Jarvis

Enduroda Şampiyon Yine İngiliz Jarvis

Enduroda şampiyon yine İngiliz Jarvis Kemer'de bu yıl 6'ncısı düzenlenen Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nın şampiyonu İngiliz Graham Jarvis oldu.

04.10.2015 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enduroda şampiyon yine İngiliz Jarvis

Kemer'de bu yıl 6'ncısı düzenlenen Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nın şampiyonu İngiliz Graham Jarvis oldu.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü'nün (KEMK) düzenlediği yarış, dağ etabıyla tamamlandı. Saat 09.00'da Çamyuva sahilinde başlayıp 2 bin 365 metrelik Tahtalı Dağı'nın zirvesinde tamamlanan 68 kilometrelik dağ etabında yarışçılar zorlu anlar yaşadı.

Çamyuva sahilinden Kesme Boğazı'na kadar dere yatağında ilerleyen yarışçılar, kayaların üzerinden geçmeye çalışırken bir yandan da sularla boğuştu. Engellerin ıslanması ise geriden gelen sporcuları yordu. Düşen yarışçılara görevliler ve yarışı izleyenler yardım etti.

Dağ etabını 3 saat 8 dakika 35 saniyelik derecesiyle ilk sırada tamamlayan İngiliz Graham Jarvis, geçen yıl olduğu gibi şampiyonluğu elde etti. 2012 ve 2013 yılı şampiyonu İngiliz Jonny Walker ise hem dağ etabı hem de şampiyonayı ikinci tamamladı. Orman etabını birinci bitirerek sürprize imza atan Güney Afrikalı Wade Young ise dağ etabı ve şampiyonayı üçüncü tamamlamayı başardı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Enduroda Şampiyon Yine İngiliz Jarvis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement