Enerji Bakanı Taner Yıldız Üsküdar'da Sucuk-ekmek Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Enerji Bakanı Taner Yıldız Üsküdar'da Sucuk-ekmek Dağıttı

Enerji Bakanı Taner Yıldız Üsküdar\'da Sucuk-ekmek Dağıttı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Üsküdar Belediyesi ve Tüm Kayseri Dernekleri tarafından düzenlenen Sucuk Festivali'ne katılarak vatandaşlara sucuk dağıttı.

22.03.2015 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Üsküdar Belediyesi ve Tüm Kayseri Dernekleri tarafından düzenlenen Sucuk Festivali'ne katılarak vatandaşlara sucuk dağıttı. Festivale Yıldız'ın yanı sıra Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile çok sayıda vatandaş katıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaptığı açılış konuşmasında " Bugün Üsküdar'da bütün hemşerilerin biraya gelmesi ayrı bir mutluluktur, heyecandır, yabancılaşmama, yalnızlaşmama adına önemli bir etkinliktir" dedi.

"ÇOK ÖNEMLİ NOKTA YAKALANDI DÜN"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise, " Türkiye'nin istikrarına borcu olanlar, yalnızca bu istikrarı inşaa edenler değil aynı zamanda muhalefet partileri, sanat dünyası, akademisyenler, STK'lar, bilim dünyası, velhasıl herbirimiz, hepimiz Türkiye'nin bütünlüğüyle alakalı bu istikrara sahip çıkacağız. Çözüm süreci devam ediyor. Çok önemli bir nokta yakalandı dün. 21 Mart itibarıyla, nevruz gösterileri itibarıyla, nevruz bayramı, nevruz kutlamaları itibarıyla Türkiye birlik ve beraberliklerin, bütünlüğün, birbirin desteklemenin en önemli sahnelerinden birini alıyor. Biz kendimizi düşünmezsek başkası düşünmez. O kadar canlarımız gitti. Çok şehitler verdik. Bundan sonra Türkiye inşallah şehitler vermeyecek. Türkiye'nin istikrarını korumak, herbirimizin anlayışının, idealinin üstünde bir yapıdır. Bu süreci sekteye uğratmak isteyenler olacaktır. Buna müsahade etmeyelim. Türkiye siyaset hayatı yalnızca iktidarın değil ülkemizin geleceğiyle de alakalı önemli bir noktadır. Bir işin nasıl yapılmayacağını söyleyenler olabilir. Ama Türkiye artık bu kazanımlarından geri gidemez. Türkiye bütün renk ve dokusuyla beraber aynen bu Üsküdar Meydanını'nda olduğu gibi birbirini seven, destekleyen ve seven bir ortamda olacağız" şeklinde konuştu.

BAKAN YILDIZ SUCUK DAĞITTI

Yıldız'a konuşmasının ardından çeşitli hediyeler sunuldu. Bakan Yıldız, toplu fotoğraf çekiminin ardından mangalın başına geçerek kısa bir süre sucuk pişirdi. Bakan Yıldız, pişirdiği sucukları gazetecilere ikram etti. Bakan Yıldız, alandan ayrılırken gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını ise yanıtsız bıraktı. 2 ton sucuğun dağıtıldığı sırada da küçük çaplı izdihamlar oldu. Vatandaşlar sucuk alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Sucuk alan bazı vatandaşlar beklediklerine değdiğini ifade etti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Enerji Bakanı Taner Yıldız Üsküdar'da Sucuk-ekmek Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement