Enerji Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Enerji Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “17 Aralık’ta gördük ki mesele dershane meselesi de değilmiş.

17.01.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "17 Aralık'ta gördük ki mesele dershane meselesi de değilmiş. Mesele Türkiye'nin altına dinamik koyma meselesiymiş. Mesele yolsuzluklarla bu milleti algı operasyonuyla harekete geçirip, bu ülkenin geleceğini karartma meselesiymiş" dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, "Enerji Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı"na katıldı. Büyük Anadolu Otel'de gerçekleşen toplantıda konuşan Gündoğdu, bugüne kadar yaptıklarını anlatarak, "Çözüm süreci Enerji Bir-Sen'in, Memur-Sen'in kurulduğu günden beri içinde olduğu kardeşlik projesidir. Biz bu sorunun çözülmesi için devlet ve hükümet politikası da olan akil insanların içerisinde yer alınca sağımızdakiler vatanı böldürmeyiz dediler. Memur-Sen vatana ihanet ediyor diye çıkış yaptılar. Vatana ihanet etmek, millet iradesini darbecilere pazarlamaktır" diye konuştu.

"DEVLETİN YANLIŞLIK YAPMASINA DA MÜSAADE ETMEYİZ, DEVLETE YANLIŞ YAPILMASINA DA MÜSAADE ETMEYİZ"

Gezi olaylarına ve 17-25 Aralık soruşturmasına değinen Gündoğdu, 17 Aralık'ta meselenin dershane meselesi olmadığını gördüklerini kaydederek, "17 Aralık'ta gördük ki mesele dershane meselesi de değilmiş. Mesele Türkiye'nin altına dinamit koyma meselesiymiş. Mesele yolsuzluklarla bu milleti algı operasyonuyla harekete geçirip, bu ülkenin geleceğini karartma meselesiymiş. Bütün yolsuzluklara karşıyız. Ancak KPSS yolsuzluğunun üzerine gitmeden, ÖSS sorularını çalanları ortaya koymadan, polis akademisindeki soruların çalınmasını deşifre etmeden, millet iradesini Siyonizme, terörist İsrail'e pazarlamanın hesabını sormadan yolsuzluktan bahsetmenin bu ülkede bir karşılığı olmaz. Elbette tüyü bitmemiş yetimin malına göz diken kim olursa olsun haddi bildirilmelidir. Deşifre edilmelidir. İster bakan olsun, ister milletvekili, ister sendikacı buna müsaade etmeyiz. Ama neden 8 ay bir savcı bekler de yolsuzluğu küresel operasyonla birleştirir? Bunun cevabını da ağanın savcısını, savcının ağasıyla girdiği ilişkileri görünce anlamış olduk. Bu ülke bizim. Devletin yanlışlık yapmasına da, devlete yanlış yapılmasına da müsaade etmeyiz. Paralel devlete de, dikey devlete de, yatay devlete de karşıyız. Bu ülke bizim. Devletin yanlışlık yapmasına da müsaade etmeyiz, devlete yanlış yapılmasına da müsaade etmeyiz" ifadelerini kullandı.

"BİR DAHA AHMET NECDET SEZERLER, SÜLEYMAN DEMİRELLER BU ÜLKENİN BAŞINA MUSALLAT OLMASIN"

Taraf oldukları bir başka konunun Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu söyleyen Gündoğdu, şöyle konuştu:

"Önce bu ülkede halk başkasını seçmesin dediler. Sonra Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmasın dediler. Halk Cumhurbaşkanını seçti. Recep Tayyip Erdoğan'ı da Cumhurbaşkanı olarak seçti. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olmasının bir önemi yok. Burada ki proje şudur; halka seçtirmeyelim, Ahmet Necdet Sezerler, Süleyman Demireller Cumhurbaşkanı olmaya devam etsinler. Enerji Bir-Sen, Memur-Sen ne diyor, 'halk seçsin bir daha Ahmet Necdet Sezerler, Süleyman Demireller bu ülkenin başına musallat olmasın.'"

"PARİS'TEKİ DERGİNİN TAHRİK YAPTIĞINI GÖRÜYORUZ"

Paris'te dergiye yapılan saldırıda 12 kişinin öldürüldüğünü hatırlatan Gündoğdu, "Elbette İslam dini şiddetle bir araya getirilemez. Birileri ısrarla İslamofobi üzerinden İslam düşmanlığı ve İslam ile terörü bir araya getirmeye çalışıyor. Sorun şu; 12 kişinin öldürülmesinden sonra Paris'te yürüyen bu dünya liderleri Esed diktatörünün kimyasal silah kullanıp yüz binlerce canı katletmesine karşı Suriye'de ne zaman yürüyecekler. Paris'teki derginin tahrik yaptığını görüyoruz. Hiç tahrik olmayan yerlerdeki ölümlere Batı ne zaman ses çıkaracak? Dünyanın teröristi Netanyahu'nun barış yürüyüşünde ne işi vardı?" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Enerji Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement