Enerji Çocuk' Projesinde İlk Ders Kaymakam Güner'den - Son Dakika
Yerel

Enerji Çocuk' Projesinde İlk Ders Kaymakam Güner'den

Enerji Çocuk\' Projesinde İlk Ders Kaymakam Güner\'den

Selendi Kaymakamı Hakan Güner, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Enerji Verimliliği Derneğinin ortak projesi olan Enerji Çocuk projesinin Selendi ilçesindeki tüm ortaokul öğrencilerine anlatılması için çalışma başlattı.

07.05.2016 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selendi Kaymakamı Hakan Güner, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Enerji Verimliliği Derneğinin ortak projesi olan Enerji Çocuk projesinin Selendi ilçesindeki tüm ortaokul öğrencilerine anlatılması için çalışma başlattı. Bu kapsamda Kaymakam Hakan Güner ilk olarak Üç Eylül Ortaokulu 6-C sınıfı öğrencilerine Enerji Verimliliği üzerine bir ders verdi.

Enerji Çocuk Projesinin Selendi'deki ilk programı Üç Eylül Ortaokulunda gerçekleştirildi. Selendi Kaymakamı Hakan Güner'in ilk dersi verdiği projede enerjinin nasıl verimli kullanılacağı hakkında öğrencilere bilgi verildi. Programda proje kapsamında öğrencilere günlük hayatta enerji tasarrufuna yönelik ipuçları içeren el broşürleri dağıtıldı ve ardından Enerji Çocuk tiyatro gösterisi izlendi. Selendi Kaymakamı Güner yaptığı açıklamasında, "Enerji ve su kaynaklarının tüketiminde rol oynayan en önemli tüketici gruplarından biri ailedir. Aile fertlerinden olan çocuklar ise enerjinin günlük tüketiminde oldukça önemli bir kitleyi oluşturmaktadırlar." dedi. Enerji verimliliği çalışmalarına vurgu yapan Kaymakam Güner, "Başta evlerde olmak üzere çocukların bulunduğu her ortamda enerjinin çocuklar tarafından verimli kullanılması amacıyla çocuklarımızın enerji kullanımı ve tüketimi konusunda bilinçlendirilmesi ve çocukların enerji verimliliği konusunda ülke ekonomisine katkıda bulunmasının sağlanması önem arz etmektedir. Bu projenin buna katkı sağlayacağına inanıyoruz." ifadesini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enerji Çocuk' Projesinde İlk Ders Kaymakam Güner'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement