Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Açıklaması - Son Dakika
Politika

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Açıklaması

(İHA)-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Batman Türkiye Petrolleri ve petrol aramacılığı servis hizmetleri noktasında önemli bir bölge. Tabii kamu için, devlet için, bizim için ne kadar önemli ise Batman şehri için de o kadar önemlidir “dedi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Batman’daki ziyaretleri kapsamında, Valilik tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

17.06.2016 22:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BATMAN-(İHA)-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Batman Türkiye Petrolleri ve petrol aramacılığı servis hizmetleri noktasında önemli bir bölge. Tabii kamu için, devlet için, bizim için ne kadar önemli ise Batman şehri için de o kadar önemlidir "dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Batman'daki ziyaretleri kapsamında, Valilik tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Albayrak, düzenlenen iftar yemeği programında yaptığı açıklamada, Batman'ın petrol üzerinden kendileri için önemli bir şehir olduğunu kaydetti. Türkiye Petrolleri denince akla ilk Batman-Raman geldiğini ifade eden Albayrak, "Türkiye'de ilk 1948'deki keşifle başlayan bir yolculuk kurumsallaşma ile beraber Türkiye için önem ifade eden bir yer oldu. Burası Enerji Bakanlığımız Enerji Bakanlığımız üzerinde Türkiye Petrolleri ve petrol aramacılığı servis hizmetler noktasında önemli bir bölge. Tabi kamu için devlet için bizim için ne kadar önemli ise Batman şehir için de o kadar önemli. İstihdamı ile, sosyal anlamda, kültürel anlamda bugüne kadar tarihsel destekleri ile kurumsal olarak da çok önemli bir yer. Onun için burada görev alanlar çok önemli bir görev ifa ediyor. Bundan sonra bugün Türkiye'nin içinden geçtiği hassas iklim hasabi ile kurum olarak da bölgeye eskisinden çok daha fazla güçle yaklaşacağınıza şehre ve bölgeye çok daha büyük katkıda bulunacağınıza olan inancımız tam" diye konuştu.

Bakan Albayrak, konuşmasında Türkiye Petrolleri ile katılımcılara yönelik espiri de yaptı. Türkiye Petrollerine ait Batı Raman Petrol Sahasında düzenlenen iftar yemeğine TP Genel Müdürü Besim Şişman, Batman Valisi Ahmet Deniz, TP Bölge Müdürü Gökhan Akın, AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ve TPAO çalışanları katıldı.

Albayrak, Batman'daki programının ardından İstanbul'a gitmek üzere kentten ayrıldı. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement