Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Açıklaması - Son Dakika
Politika

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Terör kisvesi altında ülkeyi karıştırmaya çalışan odakların amacı insanımızı, devletimizi ve milletimizi yıldırmak, sözüm ona korkutmak.

14.10.2016 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Terör kisvesi altında ülkeyi karıştırmaya çalışan odakların amacı insanımızı, devletimizi ve milletimizi yıldırmak, sözüm ona korkutmak. Bunun bir kez daha altını çizerek ifade ediyorum. İş o kadar birileri tarafından çığırından çıkarılmaya çalışılıyor ki, siviller, askerler, özellikle son dönemde artık siyasi kişilere kadar uzanacak bir alçaklık, kahpelik ve şerefsizlik içine girenlerin demir yumruğumuzu başlarına vuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'ın da katıldığı CLK Enerji Kars Çağrı Merkezi'nin açılışında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, terör örgütlerinin başını çelik yumrukla ezeceklerini söyledi. Albayrak, "Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedefleri çerçevesinde kendine çok büyük çıtalar belirledi. Cumhurbaşkanımız liderliğinde çok büyük idealler ve hedefler koydu, 79 milyon olarak özelikle 15 Temmuz'dan sonra yek vücut olarak bu hedeflere artık eskisinden çok daha sıkı bir şekilde miller olarak kenetlenmiş bir şekilde, güçlü bir şekilde ilerliyoruz. Birileri bundan rahatsız olacak mı? Olacak. Peki ne yapacağız? Birileri darbe yapacak bizi korkutacak. Korkacak mıyız? Korkmayacağız. Birileri 17-25 Aralık yapacak, bizi yıldırmaya çalışacaklar. Yılacak mıyız? Yok. Terör örgütlerinin dünyada ne kadar belalı terör örgütü varsa üzerimize salacak, peki geri adım atacak mıyız? Atmayacağız. 15 Temmuz'da anlı şanlı bir duruşla dünyaya cesaret nedir, duruş nedir, millet nedir, müthiş bir ders verdik. Hükümet olarak da, devlet olarak da, tüm bu operasyon planı içerisinde olanların, korkutmalarına, yıldırmalarına, iftiralarına, zerre ama zerre pabuç bırakmayacağız. Eskisinden çok daha ciddi bir duruşla, çok daha çalışarak, buna zerre ama zerre pirim vermeyeceğiz" dedi.

Ülkeyi karıştırmak isteyenlerin hedefinin milleti yıldırmak ve korkutmak olduğunu belirten Bakan Albayrak, "Bakın çok net ifade ediyorum. Özellikle son birkaç haftadır terör kisvesi altında ülkeyi karıştırmaya çalışan odakların amacı insanımızı, devletimizi ve milletimizi yıldırmak, sözüm ona korkutmak. Bunun bir kez daha altını çizerek ifade ediyorum. İş o kadar birileri tarafından çığırından çıkarılmaya çalışılıyor ki, siviller, askerler, özellikle son dönemde artık siyasi kişilere kadar uzanacak bir alçaklık, kahpelik ve şerefsizlik içine girenlerin demir yumruğumuzu başlarına vuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İş artık bu noktaya kadar geldiyse, iktidar olarak sonuna kadar gideceğimizden bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

"FETÖ ile sonuna kadar mücadele ederek korkusuzca gerekli cevabı vereceğiz"

"Her ne şeytanın aklına bile gelmeyecek alçaklığı, haysiyetsizliği yaparlarsa yapsınlar biz inandığımız davadan ölene kadar, son nefesimize kadar vazgeçmeyeceğiz" diyen Albayrak, "PKK başta olmak üzere tüm bu yapının, tüm bu ilişkili organların gerekli cevabı göreceksiniz bu terör örgütünü de kazıyarak, ilişkili kurumları da kazıyarak gerekli cevabı alacak. Din diyanet sömürüsü altında, kahpeliğin, haysiyetsizliğin şerefsizliğin, en adiliğini, kendi vatanına ihanet edecek kadar ortaya koyan, bireylerle 15 Temmuz'da yüzünü gösteren diğer terör örgüt yapısı, FETÖ ile sonuna kadar mücadele ederek korkusuzca gerekli cevabı vereceğiz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Her ne şeytanın aklına bile gelmeyecek alçaklığı, haysiyetsizliği, yaparlarsa yapsınlar biz inandığımız davadan ölene kadar, son nefesimize kadar vazgeçmeyeceğiz. Bu millete, bu ümmete hizmette hak yolundan dönmeyeceğiz. Dediğim gibi çok şanslıyız, bu ülkenin başında çok güçlü, dimdik duran bir lider var. ve bu ülkede 79 milyon tane dimdik duran bir millet var. Artık 15 Temmuz sonrası başka bir Türkiye, başka bir dönem başladı. Halka hizmet noktasında siyaset olarak son sürat hizmet etmeye, koşturmaya, halkımızın ihtiyacı olan yatırımları8 gerçekleştirmeye sonuna kadar devam ettiğimiz gibi aynı şekilde tüm bu terör örgütleriyle savaşmaya da, sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Çağrı Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılış kordelesini Bakan Albayrak ile birlikte CLR Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Kars Valisi Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın birlikte yaptı. Açılışın ardından Çağrı Merkezi gezildi. Bakan Albayrak ve beraberindekiler daha sonra Kars Kalesi'ne çıktı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.

  • Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'
    01:15 Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Selçuk'ta düzenlenen mitingde projelerini anlatarak heyecanını İzmir halkıyla paylaştı.

  • Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım
    01:13 Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sandık güvenliğine dikkati çekerek "Onlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 'Kazandık, aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.


Advertisement