Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması - Son Dakika
Politika

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı’nın Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’ne katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ağrı’da bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine yapılan saldırıya ilişkin, ”Bu saldırının sahipleri kimse, kendilerine çeki düzen vermek zorundadırlar” dedi.

11.04.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı'nın Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'ne katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ağrı'da bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine yapılan saldırıya ilişkin, "Bu saldırının sahipleri kimse, kendilerine çeki düzen vermek zorundadırlar" dedi.

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kongre öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Yıldız Ağrı'daki çatışmayla ilgili, "Askerlerimiz şifalar diliyorum. Hayati tehlikeye girmeden atlatırlar umarım. Provokasyonlara dikkat etmek lazım. Bu saldırının sahipleri kimse, kendilerine çeki düzen vermek zorundadırlar. Türkiye bir süreçten geçiyor. Türkiye terörle alakalı konularda normalleşmesini tamamlamak zorunda. Türkiye bu konuyu sürdürülebilir halde götüremez. Şu ana kadar hükümetimizin çalışmaları nihayetine ermeye başladı. Ama bunun provoke edilmesine müsaade etmemek lazım. Bizim duruşumuz net ve açık. Onlarında ülkemizin milli bütün ve birliğine dikkat etmeleri gerekiyor. Saldırganlar etkisiz hale getirildi" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement