Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Tanir Yıldız Emet'te - Son Dakika
Yerel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Tanir Yıldız Emet'te

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Tanir Yıldız Emet\'te

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Emet Aday Tanıtım Toplantısı için Kütahya'nın Emet ilçesini ziyaret etti.

13.03.2014 13:03  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Emet aday tanıtım toplantısı için Kütahya'nın Emet ilçesini ziyaret etti. Bakan Yıldız'ın proğramının yoğun olması sebebi ile aday tanıtım toplantısı 3 saat geç başladı. 75. Yıl kapalı spor salonunda yapılan toplantıya halkın ilgisi büyüktü. Salonu dolduran Emet halkı, bakan Yıldız'a büyük ilgi gösterdi.

75. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Ak Parti Aday tanıtım toplantısında konuşan Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Eti Maden İşletmeleri'nin özelleştirilmeyeceğini devlet olarak ta yatırımların devam edeceğini söyledi. Yıldız, "Emet ilçesi sadece Kütahya için değil ülkemiz için çok fazla önem taşımaktadır. İlçemizde bulunan bor madeni tesislerimiz, geliştirilerek büyüyerek üretime devam edecektir. Eti Maden işletmelerimizin özelleştirilmesi diye kesinlikle bir konu yoktur. İşletmelerimiz özelleştirilmeyecektir" dedi.

Ülke gündemini de değinen Yıldız, "Ülkemizde maalesef çok büyük oyun oynanmaktadır. 30 Mart seçimi artık bir yerel seçimden ötedir. 30 Mart seçimi sizler için bir Kütahya seçimi değildir. Kullanacağımız oylar ülkenin gelişmesi için de çok çok önemlidir. Bazıları bizlere siz çalışın yol yapın, tesis yapın, hizmet yapın bizler yargıyı, ülkeyi yönetiriz diyorlar. Son doksan yılın en büyük yatırımını yaptığımız gibi yatırım ve hizmete tabi ki devam edeceğiz. Ama halkımızın verdiği yetkileri de biz kimseyle paylaşmayız. Kimseye beraber ülkeyi yönetemeyiz. Ak Parti iktidarı ve halkımız buna asla müsaade etmeyecektir. Bu günlerde yaptığımız hizmetleri anlatmada zorluk yaşarken, yapmadıklarımız için bizi savunma yaptırtmaya çalışıyorlar, biz kimseden çekinmeyiz. Yaptıysak yaptık deriz" diye konuştu.

Taner Yıldız, aday tanıtım toplantısı öncesi Emet Eti Bor Tesislerini ziyaret etti.(MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Tanir Yıldız Emet'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ASDFG: Tanir YILDIZ DEĞİL TANER YILDIZ ... 0 0 Yanıtla

Advertisement