Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Birbirimizi kırarak dökerek değil, birbirimize saygı göstererek inşallah bu seçimlere gireceğiz.

03.05.2015 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Birbirimizi kırarak dökerek değil, birbirimize saygı göstererek inşallah bu seçimlere gireceğiz. Hep beraber bunu başaracağız. Kazanan Türkiye'nin geleceği olacak" dedi.

Yıldız, partisinin Kırşehir'in Özbağ beldesindeki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, kimsenin AK Parti'den tek bayrak, tek devlet ve ülkenin sınırları ile ilgili taviz beklememesini gerektiğini belirtti.

Türkiye'nin yüzde 50'sinden oy almalarına rağmen yüzde 100'üne hizmet götürdüklerini ifade eden Yıldız, milletin de 9 seçimdir partilerine destek verdiğini vurguladı.

Ülkenin, dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi arasına girmesi için gece gündüz, sıcak soğuk demeden koşturduklarını dile getiren Yıldız, "Biz bunları yalnız başımıza yapamayız. O yüzden Allah'a inanan ve halktan aldığı oylarla beraber, halkına güvenen bir AK Parti'nin hamdolsun yapamayacağı hiçbir şey yoktur" diye konuştu.

Bakan Yıldız, 7 Haziran'daki seçimlerde, Kırşehirlilerden partisi adına iki milletvekilini TBMM'ye göndermelerini istedi.

"Kazanan Türkiye'nin geleceği olacak"

Yıldız, centilmence bir seçim dönemi geçirilmesi gerektiğine işaret ederek, "Birbirimizi kırarak dökerek değil, birbirimize saygı göstererek inşallah bu seçimlere gireceğiz. Hep beraber bunu başaracağız. Kazanan Türkiye'nin geleceği olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'de çok fazla oyun oynandığını ifade eden Yıldız, "Sizin verdiğiniz oyları ipotek altına alan, hükümsüzleştirmeye ve itibarsızlaştırmaya çalışan bir yapı var. Bu bazen asker, bazen sivil. Bazen çok uzaklarda, bazen yakınlarda. Bazen içimizde bazen dışımızda. Bunların her birisini Türkiye yaşadı. Her 6 ayda bir, bu gönül verdiğiniz AK Parti'ye ve hükümetine ömür biçtiler" ifadelerini kullandı.

Açılış programına, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan, milletvekili adayları Salih Çetinkaya, Hacı Turan, İl Başkanı Mustafa Kendirli de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement