Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kırşehir'de - Son Dakika
Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kırşehir'de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kırşehir\'de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, partisinin, Kırşehir Mucur'daki seçim bürosunun açılışına katıldı.

16.02.2014 18:14  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, açılışta, doğalgazın ilçeler için önemli olduğunu vurguladı. Bir ilçeye doğalgaz gelmesi için belirli bir abone sayısına ulaşılması gerektiğine işaret eden Bakan Yıldız, şöyle devam etti:

"Doğalgazla ilgili Mucur'dan ses seda çıkmadı. Arkadaşlarımla konuştum. 'Biz burada belediye başkanlığı ile bir sinerji oluşturamadık herhalde' dediler. Doğalgazın Mucur'a gelmesiyle hükumet mi, yoksa Mucur mu kazanacak? Böyle bir şey olmaz arkadaşlar. Mucur'a doğalgaz gelmesiyle Mucurlu vatandaşlarımız, hanım kardeşlerimiz, bundan istifade edecekler. Şu ana kadar bin 454 Mucurlu kardeşim doğalgaz müracaatı yapmış. Bunun 2 bin 678 olması lazım. Ben şimdi sizden bir atak bekliyorum."

Yıldız, doğalgazın mutfaktaki kadınlara büyük bir kolaylık olduğuna işaret etti.

Evinde doğalgazı olanın konforu hissettiğini anlatan Yıldız, "Odunu, kömürü daha az taşıyacak olan sizlersiniz. İki tane tencere yapalım. İkisinde de aynı miktarda patates olsun. Birini tüpgazla, diğerini de dogalgazla yapın. Ben hesap ettim. Birisi 10 liraya çıkıyorsa, diğeri tam 62 liraya çıkıyor. Arasında çok büyük fark var, doğalgaz lehinde." diye konuştu.

AK Parti Mucur Belediye Başkan adayı Ömür Toker de, ilçenin, önümüzdeki 25 yılını planlayan projeler ürettiğini söyledi

Açılışa, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ile partililer katıldı. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kırşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement