Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Çimen Zara'da - Son Dakika
Yerel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Çimen Zara'da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Zara'ya gitti.

26.05.2015 09:29  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Zara ilçesine geldi.

Çimen, ilk olarak Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala'yı makamında ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Çimen, burada yaptığı açıklamada doğalgaz ile ilgili çalışmaların müjdesini verdi.

Çimen yaptığı açıklamada; Zara ilçesi ile Kangal, Doğanşehir, Kaman, Mucur ilçelerine doğalgaz bağlanması için BOTAŞ tarafından ihalenin yapıldığını, askı süresinin devam ettiğini bildirerek şunları söyledi:

"5 ilçemizin dağıtım alanlarına kadar olan bağlantı hatları, 18 ay içerisinde BOTAŞ tarafından yapılacaktır. Zara ilçemiz, boru hattına yakın mesafede olduğu için 2016 yılında doğalgaz hizmetini alabilecek. Boru hattından dağıtım alanına kadar ki bağlantıda BOTAŞ yetkilidir. Dağıtım alanı sorumluluğu ise ilgili doğalgaz şirketinindir. Halkımız için ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Doğalgaz ilçelerimize hayırlı olsun."

Çimen, belediye ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle ilçe esnafını ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Çimen Zara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement