Engeliler Haftası'nda Anlamlı Bağış - Son Dakika
Yerel

Engeliler Haftası'nda Anlamlı Bağış

Engeliler Haftası\'nda Anlamlı Bağış

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan Turan Yılmaz, kendisi gibi engelli olan ve okula gitmekte zorluk yaşayan 17 yaşında ki Can Gümüş’e, kendi imkanlarıyla aldığı akülü aracı hediye etti.

11.05.2015 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan Turan Yılmaz, kendisi gibi engelli olan ve okula gitmekte zorluk yaşayan 17 yaşında ki Can Gümüş'e, kendi imkanlarıyla aldığı akülü aracı hediye etti.

Engeliler Haftası tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Ünye'den haftaya ilişkin anlamlı bir hediye geldi. Okula gitmekte zorlanan Can Gümüş'e, derdinden anlayan engelli Turan Yılmaz destek oldu.

Engelliler Haftası'nda kendisi gibi zorluk çeken birini sevindirmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Turan Yılmaz, "Engelli arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu arkadaşımda Atatürk Mahallesi'nde duran bir kardeşim. Benden evinin önünden geçerken camdan bakar ve 'Turan amca benim arabam ne oldu diye' sorardı. Ben de 'Senin arabanı en kısa zamanda alacağım ve haberin bile olmayacak' dedim ve Engeliler Haftası'nda ona sürpriz yapmak istedim" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engeliler Haftası'nda Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement