Engeller 'Ritim'le Aşılacak - Son Dakika
Yerel

Engeller 'Ritim'le Aşılacak

Engeller \'Ritim\'le Aşılacak

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü engelli tiyatrosundan sonra engelliler için ritim grubu oluşturmak için düğmeye bastı.

24.09.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü engelli tiyatrosundan sonra engelliler için ritim grubu oluşturmak için düğmeye bastı. Kurs sayesinde engellilerin müzik eşliğinde ritim duyguları gelişecek ve el becerileri artmış olacak.

Engelli vatandaşlara hayata dair ne varsa Bayraklı'da da var. Bir dizede, bir notada vurgu, uzunluk veya ses özelliklerinin, durakların düzenli bir biçimde tekrarlanmasından doğan ses uygunluğu olarak tanımlanan ritim engelli vatandaşlar için kursa dönüşüyor. Haftada bir gün eğitim görecek olan engelli vatandaşlar kurs sayesinde müzik eşliğinde ritim duyguları gelişecek ve el becerileri artmış olacak. Uzman eğitmenleriyle hem bireysel hem de grup içinde birlikte çalışmanın keyfini çıkaracak olan engelliler ritim ile keyifli bir yolculuğa çıkacak.

"PROJELERİMİZDE ENGELLİLERİMİZ HEP VAR"

Bayraklı Belediyesi'nin engellilere dair her projenin içinde olduğunu ve pozitif ayrımcılıkta bulunduğunu söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Açtığımız kurslar ve projelerimizde onlar hep var. İnanılmaz işlere imza atıyorlar. Tiyatro grubu kuruldu ve okuma provalarına başladı. Oluşturacağımız ritim grubu başvuruları devam ediyor. Engelli kardeşlerimizi bekliyoruz" dedi. Başvurular için 0 (232) 390 90 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engeller 'Ritim'le Aşılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement