Engelleri Aşmak İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika
Yerel

Engelleri Aşmak İçin Bir Araya Geldiler

Engelleri Aşmak İçin Bir Araya Geldiler

Nevşehir Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birimi, Nevşehir'de bulunan kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.

17.04.2012 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birimi, Nevşehir'de bulunan kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.

Nevşehir Üniversitesi Rektörlük Binası akıllı sınıfta Engelsiz Üniversite Birimi tarafından düzenlenen toplantıya, Üniversite Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Engelsiz Üniversite Birim Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeliha Leblebici, Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, Yükseköğretim Kredi Yurtlar Kurumu, İl Halk Eğitim Merkezi, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Nevşehir Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Kapadokya FM, Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Nevşehir Zihinsel Engellilere Yardım Derneği, Görmeyen Kültür ve Birleşme Derneği, Gümüşkent Kasabası Zihinsel Hastaları Koruma ve Destekleme Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şubesi ve Kapadokya Zihinsel Engellilere Yardım Derneği temsilcileri katıldı.

Nevşehir il genelinde engellilikle ilgili faaliyet gösteren kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle, kamu ve ülke yararı gözetilerek işbirliği yapmak, sorunları tartışmak, ortak projeler üretmek ve uygulamak amacıyla Nevşehir Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birim Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeliha Leblebici gözetiminde yapılan toplantıda, NEÜ Engelsiz Üniversite Birimi'nin faaliyetleri, yaptıkları çalışmalar ve projeler anlatıldı. Toplantıda ayrıca, kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin konu ile ilgili çalışmaları ve yapılabilecek projeler hakkında görüşmelerde bulunuldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelleri Aşmak İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement