Engelleri Kaldır Projesi" Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Engelleri Kaldır Projesi" Sona Erdi

"Engelleri Kaldır Projesi" kapsamında Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi Engelliler İletişim Merkezi ve Rehabilitasyon merkezlerindeki engelli çocuklarla gerçekleştirdiği proje gala etkinliği ile sona erdi.

25.02.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Engelleri Kaldır Projesi" kapsamında Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi Engelliler İletişim Merkezi ve Rehabilitasyon merkezlerindeki engelli çocuklarla gerçekleştirdiği proje gala etkinliği ile sona erdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, AIESEC ve Tepebaşı Belediyesi'nin engelli bireylerin hayatlarına farklılık katmak amacıyla gerçekleştirdiği altı hafta süren eğitim programı özel çocukların farklı ülkelerden gelen  kültür elçileri ile birlikte hayata daha farklı bağlanmasını ve farklı kültürleri tanımasını sağladığı belirtildi.

Özel çocukların hayata bakış açılarını değiştirmek ve onları farklı insanlar ile tanıştırmak, engelli öğrencilerin kendi değerlerini, potansiyellerini keşfetmelerini sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla çeşitli ülkelerden gelen gençler çeşitli etkinliklerle engelli öğrencilerle vakit geçirdiği bildirildi.

Gönüllülük esasına dayalı gerçekleşen Engelleri Kaldır Projesi, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleşen gala etkinliği ile son bulduğu kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelleri Kaldır Projesi' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement