Engellerini Satrançla Aşıyorlar - Son Dakika
Güncel

Engellerini Satrançla Aşıyorlar

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel 2. Satranç Şenliği, Fethiye ilçesinde gerçekleştirildi.

06.02.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel 2. Satranç Şenliği, Fethiye ilçesinde gerçekleştirildi.

Fethiye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen şenliğe, engellilerin yanı sıra Fethiye ve Milas'taki Sevgi Evi Erkek Yetiştirme Yurdu ile Fethiye Belediyesi Huzurevi çalışanları da katıldı.

3 grupta 55 kişinin katıldığı şenlikte, kurum çalışanlarıyla satranç oynayan engelliler, kazanmak için kıyasıya mücadele verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, yaptığı konuşmada, müdürlüklerine bağlı erkek yetiştirme yurdu ile huzurevi çalışanlarıyla engellileri bir araya getirdiklerini söyledi.

Kurumlarının Türkiye'nin en büyük ve en geniş ailesi olduğunu belirten Akkuzu, "Bugün sevgi ve çocuk evlerimizde 3 yaşındaki çocuktan, 100 yaşına yaklaşmış büyüklerimiz var. Burada güzel bir sosyal faaliyette buluştuk. Önümüzdeki günlerde de sevgi evimizin İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile tiyatro çalışması var. Bu tür etkinliklerle engellilerimizi toplumla kaynaştırıyoruz" dedi.

Gençlere imkan verildiğinde neleri başarabildiklerini gördüklerini kaydeden Akkuzu, her zaman onların yanında ve en büyük destekçileri olacaklarını dile getirdi.

Akkuzu, turnuvanın gerçekleştirilmesine katkı sunan Türkiye Satranç Federasyonu'nun Muğla ve Fethiye temsilcilerine de teşekkür etti.

Daha sonra, turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engellerini Satrançla Aşıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement