Engelli 4 Gencin Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Engelli 4 Gencin Hayali Gerçek Oldu

Engelli 4 Gencin Hayali Gerçek Oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, aynı evde yaşayan 3'ü kardeş biri kuzen 4 engelli gencin hayallerini gerçekleştirdi.

16.08.2016 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, aynı evde yaşayan 3'ü kardeş biri kuzen 4 engelli gencin hayallerini gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Nizip ilçesine bağlı Eren köyünde harabeyi andıran ve kırık dökük eşyaların bulunduğu gecekonduda yaşayan Polat ailesine Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı yardım eli uzattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatıyla harekete geçen Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi ve ekibi, engelli gençlere akülü araç ve tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Harabeye dönmüş iki küçük odadan oluşan evlerinde adeta hapis hayatı yaşayan Emine, Zeynep ve Hüseyin Polat kardeşler ile kuzenleri Gül Polat artık kendi imkanlarıyla sokağa çıkıp gezebilecek.

Yardım paketleri de verilen ailenin sorunlarının çözümü için ziyarete eşlik eden Nizip Kaymakamı Harun Sarufakıoğulları da aileye ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirtirken, Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi de aileye destek sözü verdi.

Polat ailesini evlerinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye ve akülü aracı veren Yusuf Çelebi, Türkiye'de bir ilk olan dairelerinin engellilere yönelik hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

Başkan Fatma Şahin'in talimatlarıyla engellilere sahip çıktıklarını belirten Çelebi, "Başkanımız bakanlığı döneminde de başkanlığı döneminde de hep engellilere yönelik çalışmalar yapmıştır. Şu anda da devam ediyor. Biz de daire olarak onun talimatlarıyla hizmet vermeye devam ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelli 4 Gencin Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement