Engelli Çalışanı Sopayla Dövüp Kantini Soydular - Son Dakika
Güncel

Engelli Çalışanı Sopayla Dövüp Kantini Soydular

Engelli Çalışanı Sopayla Dövüp Kantini Soydular

Olay anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - Hakan KAYA / İstanbul DHA Olay, 3 gün önce saat 02.00 sıralarında Ataşehir'deki bir hastanenin kantininde meydana geldi.

23.04.2014 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - Hakan KAYA/ İstanbul DHA

Olay, 3 gün önce saat 02.00 sıralarında Ataşehir'deki bir hastanenin kantininde meydana geldi. Kantinde çalışan ve 2 yaşındayken geçirdiği bir hastalık sonucu yürüme zorluğu çeken 21 yaşındaki Mehmet Sıtkı, 2 kişinin saldırısına uğradı. Kimliği belirsiz şüpheliler Sıtkı'yı, sopayla kafasına vurup vücuduna tekmeler atarak dövdü. 2 saldırgan daha sonra kasadan yaklaşık 800 TL parayı alarak kayıplara karıştı. Başından yaralanan, vücudunun çeşitli yerlerinde de morluklar ve şişlikler oluşan Sıtkı, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis, olay yerindeki incelemesinin ardından kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Mehmet Sıtkı ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

OLAY ANI KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI

Olay anı kantinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntüledi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kantine giren 2 kişi bir süre etrafa bakındıktan sonra çay alarak dışarı çıkıyor. Şüpheliler yaklaşık 3 saat sonra, yüzleri maskeli ve eli sopalı olarak yeniden kantine geliyor. Kantinin kapısını zorlayarak içeri giren şüpheliler, kasada çalışan Mehmet Sıtkı'yı tekme ve sopayla dövüyor. Saldırganlardan biri kasadan paraları alırken, diğeri ise Mehmet Sıtkı'yı dövmeye devam ediyor. Kasadan yaklaşık 800 lira parayı alan şüpheliler, daha sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

"SOPAYLA KAFAMA VURUP DÖVDÜLER"

Olayı gerçekleştiren kişilerin daha önce keşif amaçlı kantine geldiğini belirten Mehmet Sıtkı, "Saat 23.00 sıralarında 2 şüpheli keşif amaçlı içeri girdi ve çay alıp gitti. Daha sonra saat 02.00 sıralarında yüzleri maskeli olarak yeniden geldiler. Baskın yaparak benim kafama sopayla vurup dövdüler. Sonra da kasadan yaklaşık 700-800 lira civarındaki parayı alarak gittiler" dedi.

"HASTANENİN GÜVENLİK KAMERALARI DA ÇALIŞMIYOR"

Sıtkı, "Şüphelilerin peşlerinden gitmeye çalıştım. Dışarıya baktım arabayla kaçtılar. Ben de hastanenin güvenlik kameralarına güvendim. Ancak kameraların çalışmaması benim için ikinci bir yıkım oldu. Ben buradan bütün polis teşkilatın sesleniyorum. Bu şüphelilerin yakalanmalarını istiyorum. Çünkü bu benim için artık bir gurur meselesi oldu. Ben engelli bir vatandaşım. Ben burada çalışırken, gelip beni gasp etmeleri, benim inanılmaz derecede gururumu incitti" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Çalışanı Sopayla Dövüp Kantini Soydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement