Engelli Çocukların Buz Pateni Sertifikası Sevinci - Son Dakika
Güncel

Engelli Çocukların Buz Pateni Sertifikası Sevinci

İzmir'de düzenlenen "buz pateni" kurslarına katılan ve başarı gösteren bedensel engelliler ile down sendromlu ve otizmliler, sertifikalarını aldı.

10.06.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de düzenlenen "buz pateni" kurslarına katılan ve başarı gösteren bedensel engelliler ile down sendromlu ve otizmliler, sertifikalarını aldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, engelli çocukların sosyalleşmelerini sağlamak ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla başlattıkları etkinliğin ilgi gördüğünü belirtti. Atilla, hiçbir ayrım yapmadan toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını ve özellikle engelli çocuk ve gençleri hayatın içinde daha fazla görmek istediklerini söyledi.

Atila, "+1 Down Cafe ve Çamdibi Engelsiz Yaşam Merkezinde bir araya geldiğimiz ve uzun zamandır sürdürdüğümüz buz pateni kurslarına katılan özel çocuklarımıza sertifikalarını verdik. Çocuklarımızın yüzünde gülümseme görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İstedikten sonra hepimiz hayatımızdaki bütün engelleri kaldırabiliriz" değerlendirmesini yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamada, engelli çocukların geçen mart başından itibaren her perşembe Bornova Belediyesi ekiplerince evlerinden alınarak Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Buz Sporları Salonu'na getirildikleri belirtildi. Etkinlik boyunca Bornova'da yaşayan 50'den fazla engelli çocuğun, eğitmenler gözetiminde buz pateni yapmayı öğrendiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelli Çocukların Buz Pateni Sertifikası Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement