Engelli Deniz, Büyükşehirle Artık Daha Rahat - Son Dakika
Güncel

Engelli Deniz, Büyükşehirle Artık Daha Rahat

Engelli Deniz, Büyükşehirle Artık Daha Rahat

Çocukken geçirdiği havale sonucunda vücudunun büyük bölümü felç olan Deniz Uykusuz'a yardım elini Manisa Büyükşehir Belediyesi uzattı.

17.11.2014 15:54  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastalık nedeniyle birtakım sorunlar yaşayan Deniz Uykusuz'a Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından akülü tekerlekli sandalye desteği verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çocukken geçirdiği havale nedeniyle vücudunun büyük bölümü felç olan Deniz Uykusuz'a akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Şehzadeler ilçesi Tilki Süleymaniye Mahallesi'nde ikamet eden aileyi ziyaret eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan akülü tekerlekli sandalyeyi aileye teslim etti. Çevirmeci, Deniz Uykusuz ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, Büyükşehir Belediyesi olarak her konuda yardımcı olmaya çalışacaklarını söyledi. Çevirmeci, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün sizlere selamlarını getirdik. Başkanımız sizlerin her zaman yanındadır. Umarım bir nebzede olsa Deniz'in ihtiyacına cevap vermişizdir" diye konuştu. Uykusuz ailesi de, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere yardımda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Deniz, Büyükşehirle Artık Daha Rahat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement