Engelli Ege'nin Karne Sevinci - Son Dakika
Güncel

Engelli Ege'nin Karne Sevinci

Engelli Ege\'nin Karne Sevinci

Edirne’nin Keşan ilçesinde yüzde 98 fiziki engeli bulunan ve solunum cihazına bağlı yaşayan kas hastası Ege Durmaz, karne sevinci yaşadı.

23.01.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde yüzde 98 fiziki engeli bulunan ve solunum cihazına bağlı yaşayan kas hastası Ege Durmaz, karne sevinci yaşadı. Karnesini Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı'nın elinden alan Durmaz'ın mutluluğu gözlerinden okundu.

2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte öğrenciler karnelerini aldı. Edirne'nin Keşan ilçesinde de Yekta Baydar Ortaokulu'nda ortaokul 1'inci sınıf öğrencisi olan ancak kas hastalığı nedeniyle yüzde 98 engeli bulunan ve evde eğitim gören 11 yaşındaki Ege Durmaz da karne alan öğrencilerden biri oldu.

Durmaz'a karnesini, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan evinde verdi. Takdir alan ve okulun ilk dönemini başarıyla bitiren Ege Durmaz'ın sevinci ise gözlerinden okundu. Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Ege Durmaz'ı tebrik ederken, ailesine de Ege'ye sahip çıktıları için teşekkür etti.

Ege'nin annesi Diler Durmaz, Ege'nin ortaokul 1'inci sınıfa gittiğini belirterek, "Karnemizi aldık. Çok mutluyuz. Ege 11 yaşında solunum cihazına bağlı kas hastası. Eğitimimizi 1'inci sınıftan beri evde görüyoruz. Çok başarılı, gerçekten mental bir sorunu olmadığı için normal arkadaşlarından biraz daha üstün bir seviyede zekaya sahip. Biz çok teşekkür ediyoruz herkese, Ege'mizi motive ettiği için" dedi.

Baba Seçkin Durmaz ise, Ege'nin takdir almasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Ege de çok mutlu ve takdir alarak bizleri de mutlu etti" ifadelerini kaydetti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelli Ege'nin Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement