Engelli Futbolcular Gençlik Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Engelli Futbolcular Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Engelli Futbolcular Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Bedensel Engelliler Basketbol takımı, ampute futbol takımı sporcuları gençlik merkezini ziyaret edip müzik eşliğinde eğlendi.

04.12.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bedensel Engelliler Basketbol takımı, ampute futbol takımı sporcuları gençlik merkezini ziyaret edip müzik eşliğinde eğlendi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bağlı İpekyol Gençlik Merkezi 03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yapmış olduğu etkinliğe Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımı, ampute futbol takımı sporcuları ile birlikte kulüp yetkileri Serdar Yıldırım ve İbrahim Tapışık, Karaköprü Çadır Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, Gençlik Merkezi eğitmenleri ve öğrencileri katıldı.

Program, İpekyol Gençlik Merkezinin sunumuyla başladı. Açılış konuşmasını yapan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur, "Malum olduğu üzere sadece 3 Aralıkta engelli kardeşlerimizi hatırlamak doğru değil, sizleri yılın 365 günü hatırlamak ve sizlere destek olmamız gerekiyor. Sizin azminizi, hırsınızı, isteğinizi gerçekten taktir ediyorum. Büyük bir azimle hayata pozitif bakarak aynı zamanda ilimizi en iyi şekilde temsil edip tanıtıyorsunuz. Ayrıca takımlarımızın sizlerin sayesinde hem ulusal medyada hem de süper ligde mücadele etmesi bizler için gurur kaynağıdır. Biz her zaman sizlerin emrindeyiz. Ayrıca sizler engelli değilsiniz. Sizleri görmeyen, destek olmayanlar, hayata olumsuz bakanlar, insanlara imkanlar çerçevesinde yardımcı olmayanlar gerçek anlamda engellidir. Asıl engelli, engelliler değil engel olandır. Bizleri kırmayarak davetimize katıldığınız için sizlere ve programın hazırlanmasında emeği geçen personelime teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Kulüp yetkilisi Serdar Yıldırım ve İbrahim Tapışık ise, İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur ve personelin kendilerini düşünerek davet etmelerinin çok kibar ve nazik bir davranış olduğunu belirtti.

Program Gençlik Merkezi Tiyatro öğrencilerinin gösterimleri, bağlama ve gitar eşliğinde şarkıların söylenmesi ve çiğköfte ikramının ardından sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Futbolcular Gençlik Merkezini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement