Engelli Genç Kızın Becerisi İmamoğlu'nu Mest Etti - Son Dakika
Güncel

Engelli Genç Kızın Becerisi İmamoğlu'nu Mest Etti

Engelli Genç Kızın Becerisi İmamoğlu\'nu Mest Etti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yol arkadaşım dediği engelli genç kız Selen'i Ramazan ayında yalnız bırakmadı.

10.07.2014 09:30  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada sıkı takipçisi olan Selen'in evine misafir olan İmamoğlu, iftarını engelli genç kızın kendi elleriyle yaptığı yöresel yemekler ile açtı.

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayında "Beylikdüzü Belediyesi Gönüllüleri" ismini verdikleri gönüllü ekibiyle her iftar vakti vatandaşın evine misafir olmaya devam ediyor. Ekibin bir üyesi olarak her akşam bir ailenin iftar sofrasına misafir olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, son olarak yol arkadaşım dediği engelli genç kız Selen'in evine misafir oldu.

İkramların çoğunun Selen tarafından hazırlandığını belirten annesi, "Sizinle dostluğu zaten malum, ilk tanıştığınız günden beri her zaman etkinliklerinize katılıyor ve sosyal medya üzerinden de sıkı takipçiniz. Ziyaretinizi hiçbir zaman unutmayacak" diye konuştu. Genç kızın hazırladığı yemeklerin tadına bakan Başkan İmamoğlu ise, Selen'in becerisine hayran kaldı.

"Selam Verip, Hal Hatır Sormak Çok Değerli"

Ziyarette, genç kızın ailesiyle sohbet eden İmamoğlu, Ramazan ayı boyunca amaçlarının Beylikdüzü'nde paylaşım duygusunu pekiştirmek olduğunun altını çizerek, "Bu tür ziyaretler bizi birbirimize yaklaştırıyor. Evlere giderek vatandaşımızı dinliyoruz, tespitlerini duyuyoruz, fikirler alıyoruz. O yüzden her muhabbet bizim için çok değerli" diye belirtti.

Ziyaretlerin hem ev sahibi hem de oraya giden belediye gönüllüsü tarafından hiçbir zaman unutulmayacak olacağını ifade eden Belediye Başkanı İmamoğlu, "Ramazan, paylaşma ve buluşma ayı. Bu kutsal ayda insanlar birbirlerinin kapısını çalsınlar, selam versinler, sofrasını paylaşsınlar. Ramazan'ı bu ruha uygun geçirelim" çağrısında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Genç Kızın Becerisi İmamoğlu'nu Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement