Engelli hastaları ve aileleri Çanakkale'yi gezdi - Son Dakika
Güncel

Engelli hastaları ve aileleri Çanakkale'yi gezdi

Engelli hastaları ve aileleri Çanakkale\'yi gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, engelli bireylerin topluma kazandırılması, kaynaştırılması, yaşama sevinci ve motivasyonunun arttırılması amacıyla geziler düzenliyor.

22.10.2016 09:10  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda engelli hastaları ve ailelerinden oluşan 30 kişilik bir grup, Çanakkale gezisine götürüldü.

BÜYÜKŞEHİR ENGELLİLERİN YANINDA

Büyükşehir Belediyesi engellilerin yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın engelli ve ailelerine yönelik düzenlediği geziler Çanakkale gezisiyle sürdü. Engelli hastaları ve ailelerinden oluşan grup, ülkemiz için çok önemli olan kenti gezme fırsatı buldu.

57. ALAY, ŞEHİT ONBAŞI, CONKBAYIRI

Gezide Eceabat'ta tur rehberi ile buluşan grup; Seyit onbaşı, Şahindere sargı yeri, Şehitler abidesi, Yahya Çavuş, Zığındere sargı yerini gezdikten sonra Alçıtepe köyünde mola vererek dinlendi. Molanın ardından 57. Alay ve Conkbayırı ile gezi sonlandırıldı. Yapılan geziden oldukça memnun kalan engelli hastaları ile yakınları, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, mutluluğunu ifade etti.

ENGELSİZ NAKİL HATTI

Kocaeli'de yaşayan engelli bireyler, Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetlerinin Bilgilendirme ve Engelsiz Nakil Hattı olan 331 39 00 numaralı telefonundan hizmetlerle ilgili her türlü bilgiye ulaşabiliyor. Büyükşehir yetkilileri, belediye veri tabanında kaydı bulunmayan engelli vatandaşların bu numaradan ulaşarak kayıt yaptırabileceklerini ya da mevcut kayıtlarını güncelleyebileceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli hastaları ve aileleri Çanakkale'yi gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement