Engelli İki Aşık Kaçarak Evlendi - Son Dakika
Güncel

Engelli İki Aşık Kaçarak Evlendi

Engelli İki Aşık Kaçarak Evlendi

Eskişehir'de bedensel engelliler Nadir Koç ile Reyhan Karataş evlenmelerine izin verilmeyince çareyi kaçmakta buldular. İkili düzenlenen törenle dünya evine girdi.

15.04.2015 13:20  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de bedensel engelli Nadir Koç, evlenmelerine izin verilmemesi sonrasında kaçırdığı ve 9 yıldır aşk yaşadığı kendisi gibi bedensel engelli Reyhan Karataş ile dünya evine girdi.

KAÇMAYA İKNA ETTİ

Yıllar önce tanışarak birbirlerine aşık olan bedensel engelliler Nadir Koç (34) ile Reyhan Karataş (32) evlenmek istedi. Bedensel engelleriyle değil, farklı sorunlarla aşıkların evlenmeleri engellendi. Bunun üzerine Nadir Koç, 9 yıldır sevdiği Reyhan Karataş'ı kaçırmaya karar verdi. Karataş da sevdiği ile kaçmaya ikna olunca, çift Eskişehir'den kaçarak Ankara'ya gitti. Ardından çiftin evlenmesi için aradaki engeller kalkınca, çift Eskişehir'e gelerek düğün hazırlıklarına başladı.

NİKAHI BELEDİYE BAŞKANI KIYDI

Yapılan hazırlıklar sonucunda çift bugün Tepebaşı Belediyesi Nikah Salonu'nda, Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın kıydığı, Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı'nın şahitliğinde dünya evine girdi. Tekerlekli sandalye ile nikah salonuna gelen çifti, yakınları da nikah töreninde yalnız bırakmadı. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, hiçbir engel tanınmayacağını, evlenmelerinin diğer engelli aşıklara örnek olması gerektiğini belirtti.

"BİZ DE MUTLU OLMAK İSTİYORUZ"

Reyhan Karataş ile 9 yılın sonunda dünya evine giren Nadir Koç, ömür boyu eşi ile mutlu bir hayat süreceğini söyledi. Evlenmelerinin önündeki engelden dolayı eşini kaçırdığını anlatan Koç, "Bir takım sorunlarımız olmuştu, ondan dolayı 'yeter' dedik ve eşimi kaçırdım. Artık 'biz de mutlu olmak istiyoruz' dedik. Mutluluğumuzu hiç kimsenin bölmesine izin vermeyeceğiz. Bir ömür boyu da eşimle yaşayıp, Allah inşallah birlikte göz kapatmayı nasip etsin" dedi.

"SEVENLER AYRI DURMASIN"

Sevginin önünde hiçbir engelin duramayacağını belirten damat Koç, sözlerine şöyle devam etti: "Biz 9 yıldır birbirimizi isteyen bir çifttik. Nihayete erdirdik. Bugün dostlarımız bizimle birlikte. Bu mutlu günümüzü paylaşıyorlar. 9 yıllık hasreti sona erdiriyoruz. Biz mutluyuz. Bizden sonraki diğer arkadaşlarımıza da, engelli bireylere de örnek teşkil etmesini istiyoruz. Sevenler ayrı durmasınlar. Ben bunu istiyorum. Biz bugün dünya evine giriyoruz. Bunu da burada eşlerimiz ve dostlarımızla paylaşıyoruz. Allah herkesten razı olsun."

Gelin Reyhan Karataş ise yaşanan bazı sorunlar nedeniyle kaçtıklarını belirterek, "Baktım ki sorunlar çözülmeyecek, kaçmaya tamam dedim ve kaçtık. Şimdi mutluyum. Başka bir söz bulamıyorum" diye ifadelerini dile getirdi.



Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelli İki Aşık Kaçarak Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement