Engelli İmama Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Engelli İmama Tekerlekli Sandalye Yardımı

Kırıkhan Müftülüğü çalışanları ve Din Görevlileri Derneği'nin katkılarıyla müftülükten malulen emekliye ayrılan personele akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

02.09.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkhan Müftülüğü çalışanları ve Din Görevlileri Derneği'nin katkılarıyla müftülükten malulen emekliye ayrılan personele akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Kırıkhan TOKİ Camisi imamlığı görevinden 2013 yılında malulen emekli olan ve kızının eğitimi için Safranbolu'da ikamet eden Ali Rıza Çalışkan'a akülü tekerlekli sandalye alındı.

Kırıkhan İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, ilçe müftülüğünde düzenlenen teslim töreninde yaptığı konuşmada, herkesin hiç ummadığı bir anda engelli olabileceğinin unutulmaması gerektiğini belirtti.

Solmaz, Türkiye'de yaklaşık 8 milyon engelli vatandaşın bulunduğunu ve herkesin onlara karşı sorumluluklarının olduğunu kaydetti.

Engellilere sahip çıkılmasının bir insanlık vazifesi olduğunu ifade eden Solmaz, "Bu aracın kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını ve kendisine yaşamında kolaylık sağlamasını diliyorum" diye konuştu.

Ali Rıza Çalışkan'a hediye edilen akülü tekerlekli sandalyeyi teslim alan oğlu Harun Çalışkan ise yapılan yardımda katkısı olanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli İmama Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement