Engelli Kardeşlerimiz Başımızın Tacıdır" - Son Dakika
Yerel

Engelli Kardeşlerimiz Başımızın Tacıdır"

Engelli Kardeşlerimiz Başımızın Tacıdır"

AK Parti Kayseri Milletvekilli Adayı Halil Ergen, Develi’nin Sindelhöyük Mahallesine yaptığı ziyaret sırasında, muhalefet partilerine mensup kişiler tarafından konuşma yapmasına yönelik engelleme girişimleri sonucu AK Parti’ye gönül vermiş engelli bir kişiye yapılan linç girişimini kınadı.

01.06.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri Milletvekilli Adayı Halil Ergen, Develi'nin Sindelhöyük Mahallesine yaptığı ziyaret sırasında, muhalefet partilerine mensup kişiler tarafından konuşma yapmasına yönelik engelleme girişimleri sonucu AK Parti'ye gönül vermiş engelli bir kişiye yapılan linç girişimini kınadı.

AK Parti Kayseri Milletvekilli Adayı Halil Ergen, olay hakkında yaptığı açıklamada: "TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Sn. Burhan Kuzu'nun da katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Sindelhöyük Mahallesi ziyaretimizde mahalle sakinleri ile sohbet edip, dertlerini dinlerken, birkaç kendini bilmez kişiler tarafından, Develi'de herkes tarafından bilinen ve çokta sevilen engelli Yusuf kardeşimiz saldırıya uğramıştır. Bu çirkin saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Ergen: "Beraat Kandili öncesinde böyle bir insanlık dışı hareketi yapan kişileri de Allah'a havale ediyorum. Bu tarz hareketler, bizim bu insanlara karşı sevgimizi ve memleketimize hizmetimizi engellemeyecektir." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Kardeşlerimiz Başımızın Tacıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement