Oğlunu Tekerlekli Arabayla İzmir'e Götürecekken Ambulansla Götürdü - Son Dakika
Güncel

Oğlunu Tekerlekli Arabayla İzmir'e Götürecekken Ambulansla Götürdü

Muğla'da yapılan muayenesinde sevkine gerek görülmeyen spastik engelli kişi, Kaymakam Yılmaz'ın devreye girmesi sonucu ambulansla evinden alınarak İzmir'e gönderildi.

16.12.2014 19:21  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da yapılan muayenesinde sevkine gerek görülmeyen spastik engelli kişi, Kaymakam Yılmaz'ın devreye girmesi sonucu ambulansla evinden alınarak İzmir'e gönderildi. Muğla'da yapılan muayenesinde sevkine gerek görülmeyen spastik engelli kişi, Kaymakam Hüseyin Yılmaz'ın devreye girmesi sonucu ambulansla evinden alınarak İzmir'e gönderildi.

Zeynel İncesu, beyin damarlarındaki tıkanma nedeniyle doğuştan spastik engelli 25 yaşındaki oğlu Metin'i belindeki 2,5 santimetre kayma nedeniyle tedavi için İzmir'e götürmek istemişti.İncesu, oğlunu İzmir'e ambulansla götürebilmek için yaptığı başvurulardan cevap alamaması üzerine 3 tekerlekli el arabası ile yola çıkmıştı.

Durumundan haberdar olan Kaymakam Yılmaz, İncesu'ya ambulans tahsis ettirmiş, Muğla'da yapılan muayenesinde İncesu'nun İzmir'e sevkine gerek olmadığı kanaatine varılmış ve evine yollanmıştı.

Ailenin çocuklarını İzmir'e götürmek istemesi üzerine Kaymakam Yılmaz'ın Valilik ile yaptığı görüşmelerin sonucunda Zeynel İncesu ve oğlu, ambulansla İzmir'e gönderildi.Çok mutlu olduğunu ifade eden İncesu, "İlk olarak Muğla'ya, oradan da İzmir'e gideceğiz. İnşallah tedavisini yaptırır sağ salim döneriz. İlgilenen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Oğlunu Tekerlekli Arabayla İzmir\'e Götürecekken Ambulansla Götürdü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oğlunu Tekerlekli Arabayla İzmir'e Götürecekken Ambulansla Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement