Engelli Öğrencilerden Halk Oyunları Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Engelli Öğrencilerden Halk Oyunları Gösterisi

Engelli Öğrencilerden Halk Oyunları Gösterisi

Kayseri'de, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, zihinsel ve görme engelli öğrenciler halk oyunları gösterisiyle alkış aldı.

10.05.2016 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, zihinsel ve görme engelli öğrenciler halk oyunları gösterisiyle alkış aldı.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, ilçe milli eğitim müdürleri, engelli öğrenciler ve aileleri katıldı. Programda açılış konuşması yapan  Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Kayseri'de 7 bin 366 engelli öğrencimiz var. Çok şükür bu engelli öğrencilerimiz arasında eğitim veremediğimiz kimse yok. Bu çocuklarımızın eğitimini birçok okulda vermekteyiz. Çocuklarımızın iyi bir eğitim almasına katkı sağlayan öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Yapılan konuşmanın ardından Kocasinan Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri tarafından şarkı çevirisi yapıldı. İstiklal Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nin zihinsel engelli öğrencileri ise, Elazığ yöresinie ait Çayda Çıra ve Hatay yöresine ait Kırıkhan halayı halk oyunlarını oynadı. Emel Tarman Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu öğrencileri de ponpon gösterisi sundu. Engelli öğrencilerin gösterisi salondakiler tarafından ilgiyle izlendi.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Öğrencilerden Halk Oyunları Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement