Engelli Personel ve Ailelerine İftar - Son Dakika
Yerel

Engelli Personel ve Ailelerine İftar

Engelli Personel ve Ailelerine İftar

Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) Adana Şubesi tarafından "Gelin Gönüller Yapalım Bu Ramazan ve Her Zaman" temasıyla kurulan “Gönül Sofraları”nın bu seferki konuğu engelli personel ve aileleri oldu.

29.06.2016 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) Adana Şubesi tarafından "Gelin Gönüller Yapalım Bu Ramazan ve Her Zaman" temasıyla kurulan "Gönül Sofraları"nın bu seferki konuğu engelli personel ve aileleri oldu.

Ramazanoğlu Medresesi'nde düzenlenen iftara toplam 220 kişi katıldı. Görme engelli Daruşşifa Camii Müezzin-Kayyımı Bekir Şen'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Müftü Yardımcısı Ahmet Altunkaya yaptığı konuşmasında, özel bir davetli grubuyla iftarda buluşmanın sevincini yaşadığını belirterek, Allah rızası için çalışmak ve gönüllere girmek için gayret sarf etmek ve kırık kalpleri onarmak için özel olarak emek vermek gerektiğini ifade etti. Altunkaya, "Bizlerle birlikte olduğunuz için, sizlere çok teşekkür ediyorum. Soframızı şereflendirdiniz. Bizleri mutlu ettiniz. Cenab-ı Hak da sizleri mutlu etsin ve mükafatlandırsın. "Gönül Sofraları"nın kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin" diyerek sözlerini tamamladı.

İftar programı, İl Müftülüğü Musiki Korosu'nun dinletisiyle devam etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Personel ve Ailelerine İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement