Engelli Rampalarına Park Eden Araçlar, Engellilerin Ulaşımını Engelliyor - Son Dakika
Yerel

Engelli Rampalarına Park Eden Araçlar, Engellilerin Ulaşımını Engelliyor

Engelli Rampalarına Park Eden Araçlar, Engellilerin Ulaşımını Engelliyor

Adıyaman’da tüm uyarılara rağmen engelli rampalarına park eden araçlar, engelli vatandaşların yaşamlarını güçleştiriyor.

12.11.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da tüm uyarılara rağmen engelli rampalarına park eden araçlar, engelli vatandaşların yaşamlarını güçleştiriyor.

Adıyaman merkez cadde ve sokak kaldırımlarında bulunan engelli rampaları bilinçsiz parklar nedeniyle kapanıyor. Engelli rampalarına araçlarını park eden sürücüler nedeniyle engelli vatandaşlar zorluk çekiyor. Kaldırımda engelli araçlarıyla ilerleyemeyen engelliler, kaldırım yerine yolu kullanmak zorunda kalıyor.

Vatandaşlar, bilinçsiz şekilde park eden araç sürücülerine ikazda bulunarak, engelli vatandaşlarında düşünülmesi gerektiğini dile getirdiler.

Vatandaşlar, "Buralara engelli kardeşlerimizin kaldırımlara kolaylıkla çıkabilmesi ve inebilmesi için rampalar yapılmış ama ne yazık ki birçok kişi araçlarını getirip buralara park ediyor. Zaman zaman buradan geçecek olan engelli kardeşlerimiz yolun ortasından gitmek zorunda kalıyor ve canlarını tehlikeye atıyor" ifadelerini kullandılar. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Rampalarına Park Eden Araçlar, Engellilerin Ulaşımını Engelliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement