Engelli Rekortmen Dalgıç 15 Temmuz İçin 15 Metreye Dalış Yaptı - Son Dakika
Güncel

Engelli Rekortmen Dalgıç 15 Temmuz İçin 15 Metreye Dalış Yaptı

Engelli Rekortmen Dalgıç 15 Temmuz İçin 15 Metreye Dalış Yaptı

Engelli Dünya Rekortmeni, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için 15 metreye serbest dalış yaptıBalıkesir Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anmak için Balıkesir’in Edremit İlçesi Altınoluk açıklarında dalış etkinliği düzenledi.

12.10.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelli Dünya Rekortmeni, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için 15 metreye serbest dalış yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anmak için Balıkesir'in Edremit İlçesi Altınoluk açıklarında dalış etkinliği düzenledi. Bedensel engelli Dünya dalış rekortmeni Balıkesirli sporcu Cem Esmeray ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı dalış ekibi tarafından gerçekleştirilen dalışta suyun 15 metre altında şehitler için pankart açıldı. Sadece dalış kıyafeti ve dalış maskesi kullanılarak serbest olalar yapılan dalışta Engelli Dalgıç Cem Esmeray ip yardımıyla gerçekleştirdiği dalışta 15 metre derinlikte açılan pankartın yanında saygı duruşunda bulundu.

22 metrede bedensel engelli dünya serbest dalış rekortmeni olan Esmeray, 15 Temmuz demokrasi şehitlerini anmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Cem Esmeray "15 Temmuz anısına bu gün 15 metrede faaliyet göstermiş bulunmaktayız. Bu konuya hassasiyet gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Reisimize, İtfaiye Daire Başkanımıza ve Kültür ve Sosyal İşler Başkanımıza çok teşekkür ederim. Şehitlerimizi sadece 15 Temmuz Şehitleri olarak değerlendirmiyoruz. Tüm şehitlerimiz bizim şehitlerimiz. Giden canlar bizim canlarımız. Hiçbir canın feda olmasını istemiyoruz. Hiçbir ailenin ocağına ateş düşmesin.

Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu Milli Sporcusu ve Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma Ekibi üyesi Sedat Osmanoğlu "15 Temmuz Şehitlerimizi anmak adına, Cem arkadaşımızın önderliğinde bu gün çok güzel bir etkinliğe imza attı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi. Bizde Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı olarak bu etkinliği cankurtaran ve güvenlik dalgıcı olarak burada bulunduk. 15 Temmuz'un anısına 15 metreye dalış yapıldı. Serbest dalış tekniği yapıldı. Cem ayrıca dünya rekortmeni olduğu için onun tekniği ile eliyle ipe tutunarak inmesi gerekiyordu. Çok başarılı bir şekilde bu günkü etkinliğini yapmış oldu."dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelli Rekortmen Dalgıç 15 Temmuz İçin 15 Metreye Dalış Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement