Engelli Sorunlarında "Abd-Adana" İşbirliği - Son Dakika
Yerel

Engelli Sorunlarında "Abd-Adana" İşbirliği

ABD Adana Konsolosluğu, Adana Büyükşehir Kent Konseyi ve Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği işbirliği ile “Yolun Neresindeyiz?

14.10.2014 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Adana Konsolosluğu, Adana Büyükşehir Kent Konseyi ve Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği işbirliği ile "Yolun Neresindeyiz?" semineri düzenlenecek.

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından organize edilen International Visitor Leadership Program ( IVLP) kapsamında ABD'ye giderek "Engelli sorunlarına çözüm olarak geliştirilen uygulamaları yerinde inceleyen Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Didem Sürenler, edindiği bilgi ve uygulamaları Adanalılarla paylaşacak.

Özel Eğitim Gönüllüsü Başkan Sürenler, edindiği tecrübeleri hazırladığı görsel materyaller ile katılımcılara aktaracak.

Seminerde ayrıca Adana Büyükşehir Belediyesi ve Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği işbirliğiyle kurulması planlanan Aile Danışma Evi'nin ABD'deki örneği olan Ohio Family Child Learning Center'ın müdiresi de canlı yayınla bağlanarak bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.

Çeşitli kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri, belediye ve üniversitelerden temsilcilerin katılacağı toplantı 16 Ekim 2014 Perşembe günü saat 18.00'de Adana Sheraton Otelde gerçekleştirilecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Sorunlarında 'Abd-Adana' İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement