Engelli ve Ailelerine Karadeniz Gezisi - Son Dakika
Yerel

Engelli ve Ailelerine Karadeniz Gezisi

Sevgi Engelliler Derneği, "Spor Engel Tanımaz Projesi" kapsamında engelli bireyler ve aileleri için Karadeniz gezisi düzenledi.

19.08.2014 12:47  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta Sevgi Engelliler Derneği tarafından yürütülen, "Spor Engel Tanımaz" projesi kapsamında engelli bireyler ve aileleri için Karadeniz gezisi düzenledi.

Kalkınma Bakanlığı'nın finanse ettiği SODES programı kapsamında desteklenen "Spor Engel Tanımaz" projesiyle 26 engelli aileleriyle birlikte iki günlük Trabzon ve Rize gezisine götürüldü.

Trabzon ve Rize illerindeki tarihi, turistik mekanları dolaşarak doğal güzellikleri görme şansı yakalayan engelliler, proje kapsamında renkli bir hafta sonu geçirdi.

Projenin başarıyla yürütüldüğünü bildiren Sevgi Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Turgut Korkmaz, düzenlenen gezinin engelliler ve aileleri için önemli bir aktivite olduğunu kaydetti.

İki günlük Trabzon ve Rize gezisi kapsamında üyelerinin Karadeniz'in güzelliklerini yakından görme imkanı bulduğunu aktaran Korkmaz, "Projemizde engellilere badminton ve masa tenisi eğitimleri verdik. Oldukça eğlenceli geçen geziyi moral depolayarak tamamladık. Engelli bireyler sürekli gezme fırsatı yakalayamıyorlar. Dernek olarak engellilere bu imkanı sağlamak için çaba sarf edeceğiz. Bu tür geziler engelliler için önemli bir moral kaynağı oluyor" diye konuştu. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli ve Ailelerine Karadeniz Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement